Η ZMO GmbH είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών για την εκτυπωτική βιομηχανία με έδρα το Hoisdorf του Schleswig-Holstein. Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για εκτυπωτικές και διπλωτικές μηχανές. Ιδιαίτερη έμφαση δίδουμε το αξιόπιστο σέρβις, στην άριστη ποιότητα και στη μέγιστη ευελιξία – οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι ο σημαντικότερος στόχος μας! Αποδεχόμαστε ευχαρίστως εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών μας ως πρόκληση. Σάς διασφαλίζουμε έναν υψηλό βαθμό τεχνικής καινοτομίας και ακρίβειας. Βεβαιωθείτε οι ίδιοι για τις υπηρεσίες μας! Στις επόμενες σελίδες παρέχεται μια επισκόπηση των προϊόντων μας, όπως διπλωτικές μηχανές, πτυσσόμενα κλαπέτα, αρπάγες, πτυσσόμενες λεπίδες, διατρητικά, ελάσματα απαγωγής, πτύα, κύλινδροι έλξης, κύλινδροι μεταφοράς και υπηρεσίες, όπως επίστρωση κυλίνδρων και διαμορφωμένων εξαρτημάτων από Vulkollan, επεξεργασία και επισκευή ανταλλακτικών και αναλωσίμων για εκτυπωτικές και διπλωτικές μηχανές.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί /  Προϊόντα από Vulkollan® /  Ράβδοι κοπής για χαρτοκοπτικές μηχανές /  Ανταλλακτικά για μηχανές συσκευασίας /  Πλαστικά διαμορφωμένα εξαρτήματα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη /  Διαμορφωμένα εξαρτήματα από Vulkollan® /  ανταλλακτικά για τυπογραφικά μηχανήματα /  Πλαστικά διαμορφωμένα εξαρτήματα /  Πλαστικά εξαρτήματα ακριβείας /  Σύνδεσμοι μετάλλου-πλαστικού /  Εξαρτήματα ακριβείας για την κατασκευή ειδικών μηχανημάτων /  Ειδικά προϊόντα από πλαστικό /  Ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης /  Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων /  εξαρτήματα ακριβείας /  μορφοποιημένα προϊόντα /  Ράβδοι κοπής /  ειδικές κατασκευές / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή