Η YourMedicalLINE ιδρύθηκε το 2020 ως αντίδραση στην παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού. Η αξιοποίηση των δικτύων μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε στον περιορισμό της πανδημίας. Η YourMedicalLINE περιλαμβάνει: MEPPYS: Η πρώτη από τις σειρές προϊόντων μας ήταν οι προστατευτικές προσωπίδες meppys με το τυποποιημένο προϊόν meppys deLIGHT 28g. Αργότερα προστέθηκαν τα μοντέλα MEDICAL 36g, KIDS και PRINT στη σειρά meppys. SAC: για την απολύμανση της ατμόσφαιρας χώρων και επιφανειών διαθέτουμε προϊόντα Surface Air Cleaners. Τα προϊόντα διακρίνονται για το συνδυασμό καινοτομικών φίλτρων HEPA και τεχνολογίας φωτοδιόδων UV-C. Συνεχείς έλεγχοι ποιότητας και πιστοποιητικά ελέγχου που συνοδεύουν το προϊόν εγγυώνται την άριστη ποιότητα. GGL: Νέο στοιχείο στην YourMedicalLINE είναι η πλατφόρμα GlobalGloveLine που σάς παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης γαντιών νιτριλίου υψηλής ποιότητας. Γνήσιοι κατασκευαστές, ελεγμένες πιστοποιήσεις (μ.ά., EN 374, EN 355) και κορυφαία ποιότητα είναι αυτονόητα για εμάς.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Γάντια /  Συστήματα αναρρόφησης για χώρους εργασίας /  Μονάδες καθαρισμού αέρα αναπνοής /  Ενδύματα προστασίας της αναπνοής /  Γάντια μίας χρήσης από νιτρίλιο /  Γάντια μίας χρήσης, χωρίς λατέξ /  Γάντια μίας χρήσης, με ενίσχυση /  Προσωπίδες /  Λαστιχένια γάντια για την ιατρική /  Γάντια για τον τομέα της υγιεινής /  προϊόντα υγιεινής /  Συσκευές απολύμανσης αέρα /  Συστήματα φίλτρων αέρα /  Συστήματα υγιεινής αέρα /  Συστήματα καθαρισμού για αερολύματα (ιοί + βακτήρια) /  Συστήματα καθαρισμού αέρα /  Ιατρικά γάντια εξέτασης από νιτρίλιο (χωρίς λατέξ) /  Γάντια εξέτασης από βινύλιο (γάντια μίας χρήσης) /  Προστατευτική αναπνευστική μάσκα /  Προϊόντα υγιεινής HACCP /  Αναπνευστικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων /  συσκευες καθαρισμου αερα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2008
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή