Η κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα της WILTSCHE Fördesysteme είναι ο σχεδιασμός και η διάθεση κινητών συστημάτων φόρτωσης φορτηγών για χύδην τεμάχια. Κύριοι πελάτες είναι οι επιχειρήσεις συσκευασίας και οι πάροχοι υπηρεσιών διοικητικής μέριμνας, αλλά και κατασκευαστές και προμηθευτές κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ηλεκτρονικών συσκευών και άλλων προϊόντων σε τεμάχια. Σε συνδυασμό με τα συστήματα φόρτωσης φορτηγών χύδην υλικών σε τεμάχια απαιτούνται συχνά και άλλα, μόνιμα εγκαταστημένα συστήματα μεταφοράς. Αυτά σχεδιάζονται σε συνεργασία με εταίρους, κατασκευάζονται και εγκαθίστανται. Ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες απαιτήσεις για την αξιοπιστία των χρησιμοποιούμενων μεταφορέων και συστημάτων με την αποδοτική προμήθεια ανταλλακτικών, την προληπτική συντήρηση και τα σύντομα διαστήματα ανταπόκρισης σε περιπτώσεις προβλημάτων.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Συστήματα αυτόματης διακίνησης /  Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ /  Καρότσια και χειράμαξες /  Ψαλιδωτές κυλινδροταινίες /  Ψαλιδωτές κυλινδροταινίες με μικρά ράουλα /  Ψαλιδωτές ταινίες /  Διεύθυνση άξονα κυλίνδρων /  Συνδετήρες /  Κεκλιμένη ψαλιδωτή κυλινδροταινία /  Φορτωτής ρυμούλκας /  Μηχανοκίνητη ψαλιδωτή κυλινδροταινία /  Αμαξίδια τροφοδότησης /  Συστήματα πάγκων συσκευασίας /  Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς /  μεταφορείς με ταινία /  Αλυσίδες μεταφοράς /  μεταφορικές ταινίες από PVC /  ραουλοδρομοι /  Τροχίσκοι συστημάτων μεταφοράς /  διαδικασιες φορτωσης και εκφορτωσης /  Συστήματα μεταφοράς για αυτοματοποίηση / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1986
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Διανομέας

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή