«Ικανότητα και αξιοπιστία από το 1953.» Από την ίδρυσή της το 1953, η εταιρεία μας επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της. Είμαστε σήμερα ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ανόδων ψευδαργύρου, κασσίτερου και μολύβδου και των κραμάτων τους, Σύρματα συγκόλλησης από ψευδάργυρο, Κυλινδρισμένα φύλλα μολύβδου για προστασία από την ακτινοβολία και ηχομόνωση και κολλήσεις, με πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διασφαλίζουμε διαρκώς τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς μας με συνεχείς ελέγχους της πρώτης ύλης, της παραγωγής και των τελικών προϊόντων. Εξυπακούεται ότι η εργατικότητα και τα κίνητρα του προσωπικού μας έχουν σημαντική συμβολή. Για να τεκμηριώσουμε την πολιτική μας για την ποιότητα και προς το κοινό, δρομολογήσαμε ήδη το 2001 την πιστοποίησή μας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Επιδιώκουμε διαρκώς να βελτιώνουμε τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να βελτιστοποιούμε τα προϊόντα μας. Με τη συμβολή των συνεργατών μας, αυτή είναι μια πρόκληση που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εύκολα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων /  Μόλυβδος και κράματα μολύβδου /  Κασσίτερος και κράματα κασσίτερου /  Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου /  Κασσίτερος- κράματα /  Υλικά μαλακής συγκόλλησης /  Κυλινδρισμένο φύλλο μολύβδου /  Κασσίτερος συγκόλλησης /  σύρμα από ψευδάργυρο /  Άνοδοι μολύβδου /  Άνοδοι κασσιτέρου /  άνοδοι /  προφιλ απο μολυβδο /  μολυβδος /  άνοδοι από ψευδάργυρο /  ανοδοι απο μολυβδο για δεξαμενες /  Σφαίρες από μόλυβδο /  κασσιτερος / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1953
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή