Είμαστε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα της υπέρυθρης θέρμανσης που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις δικές μας εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής στο Lüdenscheid παράγουμε υψηλής ποιότητας συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης. Τα επιλεγμένα στοιχεία, η επιμελής επεξεργασία και η παραγωγή των προϊόντων μας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη υπόσχονται τη βέλτιστη και μακροπρόθεσμη άνεση θέρμανσης. Τα συστήματα θέρμανσης Welltherm είναι «Made in Germany». Απόδειξη της άριστης ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων είναι η πιστοποιήσεις VDE και EMC των δικών μας γυάλινων συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης. Η εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή θερμαντικών στοιχείων για βιομηχανικές εφαρμογές μάς διακρίνουν και αποτελούν τη βάση για τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας των δικών μας συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης. Εγγυόμαστε τη ρύθμιση της θέρμανσης με ακρίβεια ενός βαθμού και τη μέγιστη ασφάλεια διαδικασίας. Οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες, τα πρωτοποριακά οράματα για το μέλλον και τα καινοτομικά προϊόντα μάς καθιστούν τον ισχυρό συνεργάτη σας στον τομέα των συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί /  Θέρμανση αιθουσών /  βιομηχανική θέρμανση /  Συστήματα θέρμανσης καθρεπτών για μπάνια /  καλοριφερ / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή