Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων παραγωγής τεχνικών πλεγμάτων για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως, π. χ., στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην αεροπορική και διαστημική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, στην ηλεκτροτεχνία, στη χημική βιομηχανία, στη φαρμακευτική και ιατρικής τεχνολογία και σε άλλους τομείς της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας. Με περισσότερα από 6.000 πλέγματα στην αποθήκη με διάφορες διαστάσεις οπής, διαστάσεις και υλικά κατασκευής παρέχουμε στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο πολύ μικρές προθεσμίες παράδοσης και ταυτόχρονα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής διαθέτουν όλες πιστοποίηση DIN ISO EN ISO 14001 και DIN EN ISO 9001: 2015. Από κοινού με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις για ειδικές εφαρμογές έως και έτοιμα προς χρήση συναρμολογημένα προϊόντα. Σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια σχετική αναλυτική προσφορά.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Συρματοπλέγματα /  Μεταλλικές ταινίες /  Αρχιτεκτονικά μεταλλικά πλέγματα /  Σχάρες τροφοδοσίας για εργαστήρια βαφής /  δικτυωτό από ανοξείδωτο χάλυβα /  Συρματοπλέγματα φίλτρου /  φίλτρα για την επεξεργασία νερού /  Φίλτρα τύπου σήτας /  βιομηχανικές σήτες /  Σήτες προστασίας από έντομα /  Δίσκοι από συρματόπλεγμα /  Πλέγματα μεταξοτυπίας /  Υφάσματα για σήτα /  Αρχιτεκτονικά πλέγματα /  Δάπεδα κουμπωτής σήτας /  Συρμάτινα πλέγματα για κλωβούς βαφής /  Κυματοειδή πλέγματα /  Συρματοπλέγματα, με συγκόλληση κατά σημεία /  διηθητικα υφασματα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1914
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή