Η εταιρεία μας προέκυψε το 1996 από μια φημισμένη πρώην επιχείρηση παραγωγής εργαστηριακών μηχανημάτων με άνω των 100 ετών δραστηριότητα στην αγορά. Αυτή ήταν η εταιρεία Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik και θεωρούμε ότι είμαστε ιδανικοί διάδοχοι για τη συνέχιση της γκάμας προϊόντων εκείνης της εποχής στην ίδια αγορά. Ορισμένοι πιστοί συνεργάτες εκείνης της εταιρείας συμμετείχαν στην ίδρυση της επιχείρησής μας. Κάθε αρχή, ύστερα από μια σημαντική τομή είναι δύσκολη, παρ' όλο που ορισμένοι σημαντικοί συνεργάτες διέθεταν ολοκληρωμένη σχετική εμπειρία από την προαναφερόμενη εταιρεία schwabenthan από την αρχή. Η επιχείρησή μας διαθέτει πλέον πολλές δικές τις εμπειρίες και τη δική της εξειδίκευση χάρη σε ένα σημαντικό αριθμό επιτυχημένων υλοποιήσεων μηχανημάτων. Οι πελάτες μας δεν βρίσκονται μόνο στο εσωτερικό, αλλά ολοένα και περισσότεροι στο εξωτερικό και μάλιστα και σε υπερπόντιες χώρες.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Υδραυλικές πρέσσες /  Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός /  Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί /  πρέσες εργαστηρίου /  Εργαστηριακά έλαστρα /  Εργαστηριακά μηχανήματα για την επεξεργασία πλαστικών /  Πρέσες με τράπεζα, υδραυλικές /  Πρέσες βουλκανισμού /  Έλαστρα για τη βιομηχανία καουτσούκ /  Επιδαπέδιες πρέσες /  Χειροκίνητες πρέσες /  Επιτραπέζιο έλαστρο /  Εργαστηριακό έλαστρο /  Πρέσες υποπίεσης /  κυρτωση /  οργανα δοκιμης /  καλουπια για πιεστηρια /  παγκοι δοκιμων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1996
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή