Η TROPICAL CUBES CO. LTD ασχολείται αποκλειστικά με την παρασκευή ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο σε κόκκινα και λευκά κομμάτια και με τη συσκευασία ειδικής ζάχαρης που προέρχεται από τον Μαυρίκιο. Η επιχείρηση παράγει διάφορα είδη ζάχαρης σε κύβους: λευκή ραφιναρισμένη ζάχαρη, κόκκινη μη ραφιναρισμένη ζάχαρη, χρωματισμένη ζάχαρη. Χωρίς πρόσθετα, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε κομμάτια κόκκινης ζάχαρης διατηρεί όλη τη γεύση και τις φυσικές ιδιότητες της ζάχαρης. Η ζάχαρη σε κομμάτια είναι συσκευασμένη σε ατομικά φακελάκια και σε τεμάχια των 500 mg και του 1 Kg. Για την ειδική ζάχαρη, η συσκευασία μπορεί να είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν πιστοποίηση HACCP για την ποιότητα και την ασφάλεια τροφίμων των προϊόντων μας. Η ζάχαρή μας εξάγεται σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζουμε την προώθηση της ετικέτας «Commerce Equitable». Η μη ραφιναρισμένη ζάχαρή μας εξάγεται από αγνό χυμό ζαχαροκάλαμου και είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές: καστανά κομμάτια διαφόρων σχημάτων, λευκά κομμάτια διαφόρων σχημάτων, κόκκινα κομμάτια διαφόρων σχημάτων και σε σκόνη.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ζάχαρη /  εξαγωγή ζάχαρης /  παρασκευαστής ζάχαρης /  παραγωγός ζάχαρης /  παραγωγοί ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο /  ζάχαρη - εξαγωγή /  καστανή ζάχαρη /  ζάχαρη σε κύβους /  ζάχαρη σε κύβους /  μη ραφιναρισμένη ζάχαρη /  ραφιναρισμένη ζάχαρη /  κόκκινη ζάχαρη /  ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε κόκκινα και λευκά κομμάτια /  ζάχαρη σε χρωματιστά κομμάτια /  Λευκή ζάχαρη /  χρωματισμενη ζαχαρη /  ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο /  ειδικές ζάχαρες / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Κάνοντας κλικ στο κουμπί, δηλώνω ότι έλαβα γνώση και αποδέχομαι τους Όρους και τις προϋποθέσεις.
 • Κάντε κλικ για προβολή