Η Total Lubrifiants είναι θυγατρική της Total η οποία προσφέρει ειδικά προϊόντα και υπηρεσίες στις βιομηχανίες. Χάρη στις 120 θυγατρικές της στον κόσμο, στα 42 εργοστάσια ανάμειξης, στους 5 800 υπαλλήλους της εκ των οποίων 130 ερευνητές, η Total Lubrifiants προσφέρει καινότομα προϊόντα και υπηρεσίες, φιλικά προς το περιβάλλον. Προσφέροντας λιπαντικές λύσεις για περισσότερες από 400 εφαρμογές, οι ειδικοί μας βρίσκονται στην διάθεση σας για να σας συνοδεύσουν και να βρουν λύσεις στις βιομηχανικές σας υποχρεώσεις. Συνεργαζόμαστε στενά με τους κατασκευαστές και προμηθευτές εξοπλισμών, με πάνω από 4 000 εγκρίσεις ΚΑΚ σε όλο τον κόσμο. Σας προσφέρουμε επίσης μια γκάμα προϊόντων όπως υπηρεσίες ανάλυσης λαδιού (ANAC), λογισμικά πληροφορικής διαχείρισης διακίνησης (TIG6) και άλλα, για αξιόπιστες λύσεις. Η σχέση με τον πελάτη αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, με μια αποκλειστική ομάδα υπεύθυνη να εξασφαλίσει μια εμπορική και τεχνική σχέση που να ικανοποιούν βέλτιστα τις ανάγκες σας.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Λιπαντικά βιομηχανικά /  Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία /  Τσιμεντοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός /  Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία /  Συμπιεστές /  Τουρμπο-συμπιεστές /  Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός /  Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις /  Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις /  Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός /  Μεταλλουργία και σιδηρουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις /  Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων /  Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις /  Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις /  Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις /  Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις /  Γρανάζια /  Τουρμπίνες /  Βιομηχανικά έλαια /  Γράσα βιοµηχανικά /  Διαλυτικά και αραιωτικά προϊόντα /  Βιομηχανική συντήρηση /  Μέταλλα - μηχανήματα και εξοπλισμός /  ανάλυση ελαίων /  λογισμικό λιπαντικών GMAO /  Βιολογικά λιπαντικά /  λιπαντικό για τρόφιμα /  Χονδρέμπορος σε βιομηχανικά λιπαντικά /  λιπαντικα /  λιπαντικα ελαια / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  > 500
 • Κύκλος εργασιών
  > 50.000 K€

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1911
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: