Η TomTom Telematics είναι ο επιχειρηματικός τομέας της TomTom για τη διαχείριση στόλου οχημάτων, την τηλεματική οχημάτων και τις υπηρεσίες Connected Car. Η λύση λογισμικού ως υπηρεσία WEBFLEET χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις για τη βελτίωση της απόδοσης των οχημάτων, την εξοικονόμηση καυσίμων, την υποστήριξη των οδηγών και την αύξηση της αποδοτικότητας ολόκληρου του στόλου οχημάτων. Η TomTom Telematics παρέχει επίσης υπηρεσίες για τους κλάδους της ασφάλισης, ενοικίασης και Leasing, για εισαγωγείς αυτοκινήτων και επιχειρήσεις που είναι προσανατολισμένες τόσο σε εταιρείες όσο και σε τελικούς πελάτες. Η TomTom Telematics έχει περισσότερους από 50.000 πελάτες και παρέχει στους οδηγούς σε περισσότερες από 60 χώρες το ισχυρότερο σε ολόκληρο τον κλάδο τοπικό δίκτυο υποστήριξης και μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και ολοκληρώσεων. Το Νοέμβριο του 2018, η υπηρεσία πιστοποιήθηκε εκ νέου κατά ISO/IEC 27001: 2013. Από την 1η Απριλίου του 2019, η TomTom Telematics αποτελεί μέρος της Bridgestone Europe NV/SA (Bridgestone), μιας θυγατρικής εταιρείας της Bridgestone Corporation, της παγκοσμίως μεγαλύτερης επιχείρησης ελαστικών και καουτσούκ.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Τεχνικός έλεγχος οχημάτων /  Ηλεκτρονικό μητρώο διαδρομών /  Εντοπισμός οχημάτων /  Ψηφιακός ταχογράφος /  Παρακολούθηση φορτηγών /  Παρακολούθηση οχημάτων /  μεταβίβαση δεδομένων /  Συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων /  Βελτιστοποίηση στόλου οχημάτων /  Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών (GIS) /  Μονάδα GPS /  Συστήματα εντοπισμού GPS /  Μονάδες επιτήρησης GPS για παρακολούθηση οχημάτων /  Βελτιστοποίηση διοικητικής μέριμνας /  Συσκευές πλοήγησης /  Δορυφορικά συστήματα πλοήγησης για οχήματα (GPS) /  Λογισμικό ως υπηρεσία /  λογισμικό για τον κλάδο μεταφορών /  Λογισμικό για παρακολούθηση στόλου οχημάτων /  Λογισμικό για πρόγραμμα στόλου οχημάτων /  λογισμικό για τις μεταφορές /  Συστήματα επιτήρησης μεταφορών /  Τηλεματική κυκλοφορίας /  Λογισμικό προγραμματισμού δρομολογίων /  Συστήματα ροής εργασιών /  Υπολογιστές οχήματος για αυτοκίνητα /  Λογισμικό για χονδρικό εμπόριο /  Λογισμικό για εταιρείες λεωφορείων /  τηλεματικη /  Προγράμματα λογισμικού για την επιμελητεία / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  > 500

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Δανέζικα, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Σουηδικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: