Η ThermSys είναι μια εδραιωμένη στην αγορά εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραγωγή εξατομικευμένων εφαρμογών βιομηχανικής θέρμανσης και μέτρησης θερμοκρασίας με τη χρήση καλωδίων με ορυκτή μόνωση. Οι εργασίες και οι κατασκευές της ThermSys πραγματοποιούνται σύμφωνα με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας με βάση το πρότυπο ISO 9001. Απασχολούμε μηχανικούς και τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξατομικευμένων προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι: "Να είμαστε συνεργάτης και όχι μόνο προμηθευτής σας" Ικανοί και ενθουσιώδεις εργαζόμενοι σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προετοιμάζουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μαζί με εκείνους και την εμπειρία μας στους τομείς της βιομηχανίας ημιαγωγών, τεχνολογίας κενού, ανάλυσης, παραγωγής ενέργειας, γενικής μηχανικής, OEM, ερευνητικών ιδρυμάτων και πανεπιστημίων, μπορούμε να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί /  Ανιχνευτές υψηλής θερμοκρασίας /  Θερμοσυζεύκτες σε θήκες /  Περιβεβλημένα θερμόμετρα αντίστασης /  Συστήματα θέρμανσης για συστήματα κενού /  Θερμαντικά σύρματα /  Θερμαντικά στοιχεία /  Θερμαντικές φλάντζες /  Σωλήνες θέρμανσης /  Θερμαντικές πλάκες, ηλεκτρικές /  Θερμαντικά σπειρώματα /  Θερμαντικές ταινίες σωλήνων /  Καλώδια, με ορυκτή μόνωση /  Θερμοστοιχεία για υψηλές θερμοκρασίες /  Θερμαντικά πεδία για τη βιομηχανία /  OLED κενού /  Θερμαντήρες αδιάκοποι /  Yπεροξείδιο του υδρογόνου για φούρνους /  Προσομοιωτής ράβδου καυσίμου /  Θερμαντική σφραγίδα /  Θερμόμετρα αντίστασης /  θερμαινομενα καλωδια, αντιστάσεις θερμοτητας /  Γραμμές / αγωγοί θερμοζεύγους /  Ασύρματοι αισθητήρες θερμοκρασίας /  μέτρηση θερμοκρασίας /  καλωδια σηματος /  ομοαξονικα καλωδια /  ειδικά καλώδια /  μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας /  εξατμιστηρες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2008
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή