Για να αναπτυχθούν και να ζήσουν σε θερμοκήπιο ανεξάρτητα από τις συνθήκες, τα φυτά και τα λουλούδια χρειάζονται : νερό, θερμότητα και φως. Ο έλεγχος αυτών των στοιχείων είναι κρίσιμος σε καλλιέργειες, όπως στο φυτώριο. Σ'αυτό το κλίμα η TECNOVA αναπτύσσει και υλοποιεί συστήματα και προϊόντα για προστατευμένες καλλιέργειες. Η τεχνογνωσία της TECNOVA βασίζεται στην ικανότητα του τεχνικού της ομάδας του και τις εμπειρίες από κοινού με τους πελάτες, με τους οποίους καθιερώνει μια σχέση ανταλλαγής και την αμοιβαία συνδρομή με αποτέλεσμα την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και προϊόντων με υψηλή τεχνολογία. Η TECNOVA είναι μια επιχείρηση με σύγχρονη λειτουργία τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε υλοποίησης.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Πλαίσια για καλλιέργειες σε θερμοκήπιο /  Θερμοκήπια και υαλοπίνακες /  τεχνητος φωτισμος /  μοναδες βλαστησης /  σχεδιασμος θερμοκηπιων και εγκαταστασεις /  εγκαταστασεις για κρεμαστες καλλιεργειες /  εγκαταστασεις για φυτοκομια /  ραμπες ψεκασμου /  ραβδοι αρδευσης /  προθηκες απο αλουμινιο για θερμοκηπια /  παγκοι θερμανσης /  υδατοπτωσεις για κρεμαστες καλλιεργειες /  εγκαταστασεις σκιας /  εγκαταστασεις υδρολιπανσης /  εγκαταστασεις ανανεωσης για θερμοκηπια /  εγκαταστασεις αρδευσης για θερμοκηπια /  εγκαταστασεις υδροπονικης /  εγκαταστασεις βασικης θερμανσης /  εγκαταστασεις θερμανσης με αεροθερμο /  συστηματα με αδρανειακη αποθηκευση /  θερμοηλεκτρικοι σταθμοι με βιομαζα /  θερμοηλεκτρικοι σταθμοι με ορυκτα καυσιμα /  σχεδιασμος και υλοποιηση θερμοκηπιων και εγκαταστασεις /  εγκαταστασεις συμπαραγωγης / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1998
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: