Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά /  Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά /  Λέιζερ - συσκευές και όργανα /  Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων /  Ηλεκτρικές μηχανές κασσιτεροκόλλησης /  Συστήματα κασσιτεροκόλλησης φάσης ατμού /  Συστήματα κασσιτεροκόλλησης μεταφοράς θερμότητας-Reflow /  Μηχανές κασσιτεροκόλλησης λέιζερ /  Μηχανές κασσιτεροκόλλησης για τυπωμένα κυκλώματα /  Μηχανές κασσιτεροκόλλησης για κυκλώματα SMD /  Επαγωγικές συσκευές κασσιτεροκόλλησης /  Κασσιτεροκόλληση λέιζερ /  συσκευες επικασσιτερωσης για τυπωμενα κυκλωματα /  χαλκοσυγκολληση /  Χαλκοσυγκόλληση ηλεκτρικών πινάκων μετασχηματιστών /  συντηρης βιομηχανικων μηχανηματων /  ανταλλακτικα για βιομηχανικα μηχανηματα /  βιομηχανικες στραντζες / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1969
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός Έμπορος χονδρικής Διανομέας Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή