Η πρώτης τάξεως ποιότητα προϊόντων και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της παραγωγής μας. Προμηθεύουμε εδώ και πολλά χρόνια φημισμένες διεθνείς εταιρίες και ομίλους με τα προϊόντα μας. Στο μεταξύ, η Γερμανία έχει εδραιωθεί στην Ευρώπη ως αγορά ρουλεμάν με μεγάλο κύκλο εργασιών. Προκειμένου να είναι σε θέση να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γερμανική και την ευρωπαϊκή αγορά, η STC-Steyr® 2007 άνοιξε μια μονάδα στο Βερολίνο. Από εκεί, η STC-Steyr® δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά. Ποιότητα που πείθει: η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το μέτρο με το οποίο αξιολογούμε τα προϊόντα μας. Με συνεχή συστηματική επιτήρηση εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα διαθέτουν τα καθοριστικά χαρακτηριστικά ποιότητας. Τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικά σε όλες τις απαιτούμενες καταπονήσεις, λειτουργούν αξιόπιστα και με ακρίβεια και η διάρκεια ζωής τους υπερβαίνει το μέσο όρο. Τα πιστοποιητικά ελέγχου και υλικών καταχωρίζονται εσωτερικά και τίθενται στη διάθεση των πελατών μας κατόπιν αιτήματος.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους /  Λεία έδρανα /  σφαιρικά ρουλεμάν με κυλίνδρους /  Ρουλεμάν με κυλίνδρους /  Χιτώνια εξολκέα για ρουλεμάν /  Τεχνολογία μετάδοσης κίνησης /  Αξονικά ρουλεμάν με σφαιρίδια κύλισης /  Ωστικά έδρανα /  Περιστροφικές στεφάνες /  Έδρανα κελύφους /  Μεγάλα έδρανα /  Υδραυλικές κεφαλές άρθρωσης /  Εσωτερικοί δακτύλιοι, χωρίς στοφορμή /  σφαιρικά ρουλεμάν με σφαιρίδια κύλισης /  Ένσφαιρα ρουλεμάν με αυλάκι /  Γωνιακά ρουλεμάν /  Ειδικά έδρανα (ρουλεμάν) /  Ρουλεμάν με άτρακτο για εργαλειομηχανές /  Παρελκόμενα ρουλεμάν /  Κύλινδροι κύλισης /  Εξαρτήματα στερέωσης για υδραυλικούς κυλίνδρους /  Ρουλεμάν με φλάντζα /  στροφαλίσκοι έκκεντρου /  περιβλήματα εδράνων /  Χιτώνια σύσφιξης για ρουλεμάν /  ρουλεμάν με κωνικούς κυλίνδρους /  αρθρωτες κεφαλες /  Αρθρωτά έδρανα /  ρουλεμαν /  τροχαλιες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1989
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: