Η Soundsorba είναι μια ειδικευμένη εταιρεία μηχανικής ελέγχου του ήχου που στελεχώνεται από επαγγελματίες και έμπειρους μηχανικούς ακουστικής. Η 25ετής ιστορία μας είναι δομημένη επάνω στη συνεχή ανάπτυξη που καθοδηγείται από την καινοτομία και την παροχή λύσεων υψηλής απόδοσης σε προβλήματα που έχουν σχέση με τον θόρυβο στα κτίρια. Εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά με την παροχή λύσεων, προϊόντων και συμβουλών σε θέματα ακουστικής και ηχομόνωσης. Στα προϊόντα της Soundsorba περιλαμβάνονται ηχοαπορροφητικά πάνελ, ηχομονωτικά πλακίδια τοίχου και οροφής, ηχομονωτικές πόρτες, διαχύτες ήχου, ηχομονωτικά υφάσματα, συστήματα ηχοαπορρόφησης και αφρώδες υλικό ηχοαπορρόφησης. Αυτά τα ειδικά πάνελ τοίχου και οροφής και οι ηχομονωτικές πόρτες συμβάλλουν στη μείωση προβλημάτων που έχουν σχέση με τον θόρυβο, όπως η ηχώ, η αντήχηση και η μετάδοση του ήχου. Οι άριστα καταρτισμένοι και εξαιρετικά έμπειροι μηχανικοί ήχου μας, σε συνδυασμό με τη δοκιμασμένη αξιοπιστία των προϊόντων μας, μάς δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλές και αποτελεσματικές λύσεις υψηλής ποιότητας για την επίλυση των προβλημάτων σας που έχουν σχέση με τον ήχο.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ηχομονωτικά πάνελ /  Ηχομονωτικά υλικά /  πλακίδια ηχομόνωσης /  σανίδες ηχομόνωσης /  ηχομονωτικά πάνελ τοίχου /  ηχομονωτικά πάνελ οροφής /  σύμβουλοι σε θέματα ακουστικής /  ηχοαπορροφητικά πλακίδια /  ηχομονωτικά υλικά /  ηχομόνωση /  ακουστική σχολείων /  ηχοαπορροφητικά χωροπετάσματα toughsorba /  ηχοαπορροφητικά χωροπετάσματα woodsorba /  ηχοαπορροφητικά χωροπετάσματα wallsorba /  ηχοαπορροφητικά χωροπετάσματα cloudsorba /  Isosorba /  floorsorba27 /  floorsorba triple /  doorsorba /  barriersorba /  ηχοαπορροφητικά πάνελ από αφρώδες υλικό /  λύσεις ελέγχου ήχου /  ηχομονωτικές πόρτες /  ηχομονωτικά υφάσματα /  ηχομονωτικα πανελ /  ακουστικά πάνελ /  ηχομονωτικα υλικα /  ηχητικοι σκεδαστες / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: