Έχουμε θέσει ως στόχο να παράγουμε για τους πελάτες μας σε ελάχιστο χρόνο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας πλαστικά πρωτότυπα, καθώς και προκαταρκτικές και μικρές σειρές που δεν διαφέρουν σχεδόν καθόλου από την ποιότητα μαζικής παραγωγής. Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται μέγιστη ευελιξία και αξιοπιστία. Για το λόγο αυτό, ολόκληρη η αλυσίδα επεξεργασίας, από την κατασκευή των εργαλείων έως την παραγωγή των χυτών υπό πίεση εξαρτημάτων βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτό το διασφαλίζουμε με τη συνειδητοποιημένη, δραστήρια και άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας. Θεωρούμε ως αυτονόητο να παρέχουμε στους πελάτες μας έναν προσωπικό υπεύθυνο έργου, ο οποίος επιβλέπει την παραγγελία από την παραλαβή των δεδομένων έως το έτοιμο προϊόν. Έτσι διασφαλίζονται η απόλυτη τήρηση των προθεσμιών, η αντικειμενική υποστήριξη και η πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Βιομηχανικά πρότυπα /  rapid tooling /  ανταλλακτικά πλαστικών ειδών /  Rapid Tooling (για πρώτα δοκίμια πρωτοτύπων) /  Πρωτότυπες κατασκευές /  Πλαστικά χυτά υπό πίεση εξαρτήματα για μικρές σειρές /  Πλαστικά διαμορφωμένα εξαρτήματα /  Εξαρτήματα χύτευσης δύο συστατικών /  Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία /  Εργαλεία χύτευσης υπό πίεση για πλαστικά /  Καλούπια χύτευσης υπό πίεση για υγρή σιλικόνη /  Κατασκευή πρωτοτύπων για την αυτοκινητοβιομηχανία /  χυτευση με εγχυση /  γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων /  κατασκευη καλουπιων /  κατασκευη καλουπιων /  κατασκευη σκευων /  μοντελα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  101 - 200

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1996
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή