Η SigGear, που ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2008, διαθέτει μια ομάδα από εξαιρετικά ειδικευμένους τεχνικούς παραγωγής οδοντωτών τροχών και μηχανισμών κίνησης, μια σειρά από αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις επεξεργασίας υψηλής ακριβείας, καθώς και καίρια σημεία τεχνογνωσίας (key know-hows) στο σχεδιασμό και την κατασκευή οδοντωτών τροχών και μηχανισμών κίνησης. Από το 2010 η SigGear επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή μηχανισμών με πλανητικά κιβώτια ταχυτήτων. Τα συστήματα και οι λύσεις μηχανισμών κίνησης που προσφέρουμε έχουν εφαρμογή στα παρακάτω προϊόντα των πελατών μας, π.χ. ρομπότ οικιακής χρήσης, έξυπνες τουαλέτες, ιατρικές συσκευές, ηλεκτρικά ποδήλατα, drone κ.λπ. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση πραγματοποίησε μια διοικητική αναδιάρθρωση και μετασχηματίστηκε από μια οικογενειακή σε μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση. Χρησιμοποιήσαμε προχωρημένα εργαλεία διοίκησης (management tools) και εισαγάγαμε επίσημα πρότυπα επιχειρηματικής διοίκησης. Η SigGear απέκτησε την πιστοποίηση ISO9001 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας το 2016 και την πιστοποίηση TS16949 το 2017. Το 2017 η SigGear ίδρυσε μια θυγατρική εταιρεία στο Άαχεν της Γερμανίας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα /  Οδοντωτοί τροχοί /  ?????????? ????????? ??????? /  ????????? ???????-????????-?????????? ??????? /  ?????????? ????????? ??????? ?? ????????? ??????? /  ???????? ????????? ??????? /  ???????????? ????????? /  επικυκλοειδεις μειωτηρες /  κινητήρες με επικυκλοειδή μειωτήρα /  οδοντωτες ραβδοι / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2008
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή