Η SEPA EUROPE ιδρύθηκε το 1990 και διαθέτει συνεπώς εμπειρία 30 χρόνων στον τομέα της ψύξης στον τομέα της ηλεκτρονικής. Από αυτήν βγαίνουν κερδισμένοι οι πελάτες μας! Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον τομέα των εξατομικευμένων λύσεων ψύξης με ενθουσιασμό και τεχνογνωσία. Η γκάμα εκτείνεται από ανεμιστήρες ιδιοκατασκευής έτοιμους προς σύνδεση, με μήκη καλωδίων και βύσματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, σε συναρμολογημένες μονάδες ψυκτικών σωμάτων με ανεμιστήρες, ανεμιστήρες κατασκευασμένους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, μέχρι και σε προϊόντα κατόπιν παραγγελίας σε συσκευασίες βελτιστοποιημένες για πώληση. Ως ειδικός στην ψύξη στον τομέα της ηλεκτρονικής, η SEPA EUROPE έχει δημιουργήσει τον όρο MagFix®. MagFix® σημαίνει η μαγνητική στερέωση του τροχού του ανεμιστήρα ή. του ρότορα σε ανεμιστήρες με έδρανα ολίσθησης. Με αυτήν την τεχνολογία ήταν δυνατή η ανάπτυξη ανεμιστήρων, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Ικανοποιούμε επίσης τους πελάτες μας με το εκτεταμένο πρότυπο πρόγραμμά μας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Βιομηχανικοί εξαεριστήρες /  Αξονικοί ανεμιστήρες /  Ακτινικοί ανεμιστήρες /  Ψύκτρες τσιπ /  Παρελκόμενα ανεμιστήρων /  Ψύκτρες επεξεργαστών /  Ανεμιστήρες με φίλτρο για πίνακες ελέγχου /  Ανεμιστήρες για τον τομέα της ηλεκτρονικής /  Ανεμιστήρες συνεχούς ρεύματος /  Ακτινικοί ανεμιστήρες /  Προστατευτικές σχάρες για ανεμιστήρες /  Θερμοαγώγιμες κόλλες /  Στερεώσεις ανεμιστήρων /  Ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης για την ψύξη LED /  Ανεμιστήρες για ενσωμάτωση σε ψυκτικά σώματα /  Σχέδιο ψύξης για Embedded PC /  Ανεμιστήρες OEM για κάρτες γραφικών /  Ιδιοκατασκευές σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη /  Ανεμιστήρες αυτοκινήτων /  Ανεμιστήρες κόμπακτ /  αξονικοι ανεμιστηρες /  Μετασχηματιστές τάσης /  προστατευτικα κιγκλιδωματα /  Απαγωγείς θερμότητας /  εξαρτήματα στερέωσης /  Ανεμιστηράκια για χρήση στην ηλεκτρονική /  ανεμιστηρες για καλοριφερ αυτοκινουμενων οχηματων /  εξαεριστες /  γεννητριες αερα /  απαγωγείς θερμότητας για μετασχηματιστές / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1990
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή