Από την καταγραφή μετρήσεων, την αποθήκευση και τη μετάδοση μέχρι την αξιολόγηση: Όλα σε ένα. Οι υδρολόγοι και οι μηχανικοί μας σας υποστηρίζουν κατά τη λήψη αποφάσεων και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν εξ αρχής. Από την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση μέχρι την παράδοση στον σταθμό μέτρησής σας. Αλλά και στη συνέχεια, είμαστε δίπλα σας και σας υποστηρίζουμε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι επενδύσεις σας θα σας προσφέρουν μακροπρόθεσμα αξιόπιστα δεδομένα μέτρησης. Η απαίτησή μας: Σταθερή, αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας τεχνολογία μέτρησης "Made in Germany", με τεχνολογία που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, ολοκληρωμένη συμβουλευτική, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία από ειδικούς, καθώς και ειδική υπηρεσία εξυπηρέτησης μετά την πώληση. Τα όργανα μέτρησης SEBA αναπτύσσονται σύμφωνα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και πληρούν, μεταξύ άλλων, τις απαιτήσεις ISO, DIN και IMU.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα /  Βαρόμετρα /  Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση /  Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα /  Μέτρηση υπόγειων υδάτων /  Καταγραφείς δεδομένων /  Υδρολογικά συστήματα μέτρησης /  Υδρομετρικά όργανα /  Συστήματα μετρήσεων καθίζησης /  Μετρητές διέλευσης νερού /  Ροόμετρα υπερήχων /  Μετρητές επαφής /  Ηλεκτρονικά ροόμετρα /  Ράβδοι ένδειξης στάθμης /  Μετρητές παροχής /  Συσκευές μέτρησης επιφανειακών υδάτων /  Υδρολογικά συστήματα μέτρησης /  Υδρομετρικές συσκευές /  Αισθητήρες για την ποιότητα νερού /  μετεωρολογικοί αισθητήρες /  Συλλέκτες δεδομένων μέτρησης ποιότητας νερού /  Μετρητής ροής /  μετρητες ηλεκτρικου με καταγραφεα /  οργανα μετεωρολογιας /  μετρολογια /  βροχομετρα /  συσκευες αναλυσης ποιοτητας υδατων /  συστήματα μέτρησης ροής /  οργανα αναλυσης λυματων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αραβικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Τουρκικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή