Η εταιρεία Η Schüssler Maschinen- und Anlagenbau GmbH είναι μια νεοϊδρυθείσα εταιρεία με ένταξη του τομέα δραστηριοτήτων της εταιρείας Schüssler Hebe- u. Fördertechnik GmbH (συστήματα μεταφοράς, μεταφορείς προϊόντων και ανυψωτικά συστήματα) και του επιχειρηματικού τομέα κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων και του τομέα της «Wüllner Forstmaschinen». Το τμήμα «Μηχανήματα & εγκαταστάσεις/αυτοκινητοβιομηχανία» απευθύνεται ειδικά στην αυτοκινητοβιομηχανία και τους τρίτους προμηθευτές της. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα παρέχουμε το σχεδιασμό και την παραγωγή εντελώς διαφορετικών διατάξεων έως και αυτοματοποιημένων μεμονωμένων μηχανημάτων. Ρόλο διαδραματίζουν επίσης τα συστήματα μεταφοράς και χειρισμού. Ειδικές λύσεις για συστήματα μεταφοράς, φορεία αντικατάστασης εργαλείων και ανατρεπόμενα μηχανήματα. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει σύγχρονα συστήματα ανύψωσης και μεταφοράς. Από τον τομέα χειρισμού βαρελιών έως τα βαριά συστήματα αντικατάστασης εργαλείων, κατασκευές ραφιών εργαλείων και κυλινδρομεταφορέων αναπτύσσουμε και υλοποιούμε με επιτυχία συστήματα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Συστήματα αυτόματης διακίνησης /  Οικοδομή εργοστασίων /  ραουλοδρομοι /  αμαξιδια διακινησης εμπορευματων /  κουμπότρυπα / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2010
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής