Η προπονήτρια κολύμβησης Marga Jenner ανακάλυψε το 1936 στο Βερολίνο τα μαξιλάρια κολύμβησης Schlori. Η Marga Jenner χαροποίησε με την εφεύρεσή της γονείς και παιδιά, όχι μόνο επειδή αυτό το μαξιλάρι λειτουργεί τέλεια, αλλά και γιατί παράγεται από φυσικό υλικό. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε οικολογικοί έλεγχοι ούτε κανονισμοί της ΕΕ. Συνειδητοποίησε σε πρώιμο στάδιο ότι το πλαστικό μπορεί να είναι επιβλαβές για την υγεία. Εδώ και πολλές δεκαετίες, τα μαξιλάρια κολύμβησης παράγονται στην οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Και η τέταρτη γενιά έμαθε και μαθαίνει κολύμβηση με μαξιλάρια κολύμβησης Schlori. Τα μαξιλάρια κολύμβησης Schlori είναι μοναδικά στον κόσμο και όσοι τα γνωρίζουν, είναι ενθουσιασμένοι από αυτά. Οι απόγονοι της Marga Jenner εφευρίσκουν και αναπτύσσουν μέχρι σήμερα νέα είδη κολύμβησης Schlori με ξεχωριστή, κατάλληλη για παιδιά σχεδίαση. Και αυτοί δίδουν ιδιαίτερη προσοχή στο φιλικό για το δέρμα και το περιβάλλον υλικό. Κάθε μαξιλάρι κολύμβησης ελέγχεται από εμάς σε μεμονωμένη βάση ως προς την ποιότητα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Πετσέτες μπάνιου /  Μαξιλάρια κολύμβησης /  Σανίδες κολύμβησης /  Δακτυλίδια κατάδυσης /  Πάνες κολύμβησης /  Πετσέτα με κουκούλα /  Σανίδα ουράνιο τόξο /  Pool Noodle /  Κανόνι πισίνας /  Παιχνίδια για την παραλία /  λαστιχένια πάπια παιχνίδι /  Λούτρινος βάτραχος /  γυαλια κολυμβησης /  σωσιβια / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1936
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Κάνοντας κλικ στο κουμπί, δηλώνω ότι έλαβα γνώση και αποδέχομαι τους Όρους και τις προϋποθέσεις.
 • Κάντε κλικ για προβολή