Η Savino Barbera srl ιδρύθηκε το 1947 ως επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών αντλιών για την άρδευση, την δόμηση και τις οικιακές εφαρμογές και από την δεκαετία του 60΄ εξειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και στην κατασκευή αντιδιαβρωτικών αντλιών από θερμοπλαστικά υλικά για την άντληση δραστικών υγρών, διαβρωτικών υδάτων και χημικών προϊόντων. Χάρη στην μοναδική της τεχνογνωσία, είναι σε θέση να ικανοποιεί οποιαδήποτε ανάγκη βιομηχανικής άντλησης και απευθύνεται σε ποικιλόμορφους παραγωγικούς τομείς: Πετροχημική βιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία, χημικοβιομηχανία, γαλακτοκομική βιομηχανία και βιομηχανία τροφίμων Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί για την βιομηχανία οίνου και ποτών, εγκαταστάσεις και μηχανές για την επιχρύσωση μετάλλων, την επεξεργασία υδάτων, την εξάλειψη καπνών, την κλωστοϋφαντουργία, την βυρσοδεψεία, την μεταλλουργία, τα εργαστήρια φωτογραφίας, νοσοκομεία, ιχθυοτροφεία και πολλούς άλλους τομείς. . Πιστοποιημένη επιχείρηση ISO 9001: 2000, δραστηριοποιείται στην Ιταλική και ξένη αγορά.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Αντλίες /  ηλεκτρικες αντλιες για βαρελια /  προϊόντα απομάκρυνσης αλάτων /  αντλίες για βαρελια /  πλαστικα μπουλονια /  αντλίες εκκενωσης /  αντλιες πεπιεσμενου αερα για βαρελια /  καθετοι αναδευτηρες /  μαγνητικες αντλιες /  αντλίες απομάκρυνσης αλάτων /  οριζοντιες αντλιες /  αντλιες διαφραγματος /  αντλιες /  μκροαντλιες /  καθετες αντλιες /  φυγοκεντρες οριζοντιες αντλιες /  φυγοκεντρες βυθιζομενες αντλιες /  Χημικές αντλίες /  αντλιες για λειαντικα υλικα /  αντλιες για τη βιομηχανια τροφιμων /  αντλιες καθαρισμου /  αντλίες για διαβρωτικά υγρά /  αντλιες για βιομηχανικη χρηση /  μαγνητικες αντλιες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά, Ιταλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή