Η εμπειρία και οι γνώσεις της Reich MIM GmbH εστιάζουν στην παραγωγή μεταλλικών μερών χύτευσης, εν συντομία MIM (metal injection moulding). Η εταιρεία Reich MIM GmbH έχει έδρα στο Σβάρτσενμπεργκ/Σαξονία στη Γερμανία. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες και εγκαταστάσεις παραγωγής περίπου. 2.200 m², η Reich MIM GmbH είναι μια πλήρως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση. Η τεχνολογία MIM ενδείκνυται για δομικά εξαρτήματα με ιδιαίτερα σύνθετη μορφή, τα οποία πρέπει να κατασκευαστούν χωρίς μετεπεξεργασία (προεξοχές πίσω μέρους, σπειρώματα). Κύριοι τομείς εφαρμογής είναι η αυτοκινητοβιομηχανία και η μηχανολογία, η τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου, η μηχανική ακριβείας, ο τομέας κλειδώματος και απόθεσης, η τεχνολογία εργαλείων, η ιατροτεχνολογία και ο τομέας των οικιακών συσκευών.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Επίτηξη - χάλυβες και μέταλλα /  Διαμορφωμένα πυροσυσσωματωμένα μεταλλικά εξαρτήματα /  Προϊόντα MIM για την οδοντοτεχνία /  Προϊόντα MIM για την ιατρική τεχνολογία /  Εξαρτήματα ακριβείας τεχνολογίας MIM /  Κονεομεταλλουργική χύτευση υπό πίεση (PM) /  Πυροσυσσωματωμένα μεταλλικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία /  Χύτευση ακριβείας /  χυτεύσεις επένδυσης /  Ανταλλακτικά πλαστικών ειδών /  Πλαστικά εξαρτήματα χύτευσης υπό πίεση, τεχνικά, για την κατασκευή οχημάτων /  Πυροσυσσωματωμένα μέταλλα /  Πυροσυσσωματωμένα προϊόντα, μεταλλικά /  Μεταλλικά εξαρτήματα χύτευσης υπό πίεση για αυτοκίνητα & οχήματα /  Μεταλλικά εξαρτήματα χύτευσης υπό πίεση για μηχανήματα & εγκαταστάσεις /  Μεταλλικά εξαρτήματα χύτευσης υπό πίεση για ιατρικά μηχανήματα /  Κατασκευή αυτοκινήτων και μηχανημάτων /  Συστήματα μέτρησης και ελέγχου /  τεμαχια απο χυτοσιδηρο για την αυτοκινητοβιομηχανια /  χυτευση με εγχυση /  γραμμή χύτευσης τεμαχίων από χυτοσίδηρο /  τεμάχια από χυτοσίδηρο /  εξατομικευμένα χυτεμένα μέρη /  μεταλλικές μικροκατασκευές /  τεμάχια από πλαστικό /  μηχανικα εξαρτηματα /  μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας /  μηχανολογικά εξαρτήματα ακριβείας /  συστατικό έγχυσης /  Έδρανα ολίσθησης από θερμοσυσσωματωμένο μέταλλο / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2016
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή