Η PWM είναι ο ηγέτης της αγοράς στις ηλεκτρονικές πινακίδες τιμών και διαθέτει ήδη πάνω από 40 χρόνια τεχνογνωσίας στον κλάδο. Ως πρώτος κατασκευαστής, η PWM δημιούργησε μια νέα γενιά πινακίδων τιμών για την παγκόσμια αγορά πρατηρίων καυσίμων, οι οποίες επιτρέπουν την ηλεκτρονική εισαγωγή των τρεχόντων τιμών. Από την έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την αναβάθμιση, όλα όσα έχουν να κάνουν με τις πινακίδες τιμών σε μία επιχείρηση, με ποιότητα που δικαίως χαρακτηρίζεται "Made in Germany". Στην περιοχή του Bergneustadt περισσότεροι από 90 εργαζόμενοι εργάζονται για να συνδυάσουν παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής, τις τελευταίες τεχνολογίες και ένα δημιουργικό πνεύμα καινοτομίας. Παράλληλα, η PWM εκπροσωπείται με τα προϊόντα της σε περισσότερες από 65 χώρες με συνεχώς αυξητικές τάσεις.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής /  Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής /  Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής /  Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις /  Διάφανα υλικά για φωτεινές διαφημίσεις /  Μονάδες ένδειξης LED /  Ηλεκτρονικά συστήματα ένδειξης /  Κυλιόμενες πινακίδες /  Φωτεινές διαφημίσεις /  Οθόνες με διόδους φωτοεκπομπής /  Συστήματα ένδειξης πληροφοριών /  Συστήματα ένδειξης LED /  ενδειξη τιμης /  Ηλεκτρονικές οθόνες με τεχνολογία LCD ή LED για εξωτερικούς χώρους /  ηλεκτρονικοι ενδεικτες /  Πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις /  προβολή σε εξωτερικούς χώρους /  μελετη και κατασκευη προθηκων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  101 - 200

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1806
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή