Το PurpurLab αποτελεί τον δημιουργικό συνδυασμό ειδικής τεχνογνωσίας στους τομείς της χημείας πιγμέντων, των χρωστικών, των μέσων διαβροχής και διασποράς, των διαδικασιών αλέσματος και της τεχνολογίας εφαρμογών. Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε γνωστοί ως αξιόπιστοι προμηθευτές καινοτόμων μέσων διασποράς πιγμέντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε στη διάθεση των πελατών μας με την ικανή ομάδα ανάπτυξης μας και τα 20 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα των παρασκευασμάτων πιγμέντων. Εκτός από τις τεχνικά βέλτιστες λύσεις που προσφέρουμε, μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη των πελατών μας με ελκυστικές τιμές. Το καταφέρνουμε αυτό μέσω της προμήθειας πρώτων υλών από όλον τον κόσμο, του αποτελεσματικού οικονομικού σχεδιασμού, του ανταγωνιστικού κόστους κατασκευής και της άψογης οργάνωσης. Ανιοντικά και κατιονικά παρασκευάσματα πιγμέντων, διασπορές πιγμέντων για βαφή χαρτοπολτού ειδικών χαρτιών και διακοσμητικών χαρτιών, πολυστρωματικά υλικά καθώς και χρωστικές για τη διαφοροποίηση χρωμάτων επίχρισης.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Χρωστικές ουσίες, μη εδώδιμες /  Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες /  Προσθετικές ουσίες βιομηχανικών χρωστικών /  Χρώματα και βερνίκια /  Χρωστικές ύλες για χαρτί /  Χρώματα πιγμέντων /  Παρασκευάσματα πιγμέντων /  χρωστικες υλες /  χρωματα - παραγωγη /  χρωστικες ουσιες /  εγχρωμο χαρτι /  βαφες /  βιομηχανικα χρωματα και χρωστικες ουσιες /  χρώματα και βαφές /  κατασκευαστης χρωστικων ουσιων /  χρωστικές ουσίες με ειδικά εφέ /  πολτός χρωστικής /  διανομέας χρωμάτων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή