Η Porex Corporation έχει εδραιωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες ως κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στην ανάπτυξη, παραγωγή και καινοτομία πορωδών πλαστικών. Με την πάροδο των ετών συμμετείχαμε στην υλοποίηση ορισμένων από τις καλύτερες ιδέες στις αγορές της ιατρικής, των καταναλωτικών αγαθών και της βιομηχανίας – διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, γεγονός που μάς καθιστά αξιόπιστο συνεργάτη των πελατών μας. Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις πορώδους υλικού. Οι μονάδες παραγωγής μας σε ολόκληρο τον κόσμο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων πορώδους πλαστικού διαθέτουν παγκοσμίως εξαρτήματα που βελτιώνουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε καθημερινή βάση. Περισσότεροι από 1.300 πελάτες σε περισσότερες από 65 χώρες εμπιστεύονται την Porex Corporation για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση των δικών τους πλαστικών προϊόντων.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Φίλτρα υγρών /  Φίλτρα λαδιού /  Συστήματα φίλτρων για κολυμβητήρια /  Φίλτρα από πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE) /  Φίλτρα από πυροσυσσωματωμένο πλαστικό /  Φίλτρα για τη βιομηχανία τροφίμων /  Φίλτρο για τη φαρμακοβιομηχανία /  Φίλτρα για την επεξεργασία νερού /  Υλικά φίλτρων /  Φίλτρα αέρα για κινητήρες εσωτερικής καύσης /  Ιατρικά φίλτρα /  Φίλτρα κινητήρα /  Φίλτρα λιπαντικού λαδιού /  σιγαστήρας /  Σιγαστήρες από πλαστικό /  Σιγαστήρες για βιομηχανικές εγκαταστάσεις /  Φίλτρα αιωρουμένων υλικών /  Ιατρική τεχνολογία /  Γραφίδες /  Συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων /  φιλτραρισμα νερου /  φίλτρα εξαερισμού /  φιλτρα για πεπιεσμενο αερα /  φιλτρα /  διηθητικες κασετες /  φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια /  διηθητικες μοναδες για την ποτοποιια /  Φίλτρα και στοιχεία φίλτρων /  φίλτρα αέρος /  ηλεκτρονικη / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  201 - 500

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1961
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή