Η εξ ιδίων παραγωγή εργαλείων και μια ευέλικτη ομάδα διασφαλίζουν αυτή τη δυνατότητα. Παρέχουν τη δυνατότητα ανταπόκρισης σε νέες τάσεις ή της υλοποίησης εντελώς νέων προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό σάς υποστηρίζουμε γρήγορα, αξιόπιστα και κυρίως με τρόπου που πραγματικά αξίζει. Ανεξάρτητα από το πόσο ιδιαίτερες είναι η επιθυμίες σας, είναι βέβαιο ότι εμείς θα βρούμε λύση. Δοκιμάστε μας!

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό /  Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών /  Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία /  Πλαστικά οικιακά είδη /  Πλαστικές συσκευασίες /  Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις /  Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων /  Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι /  Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών /  Συσκευασία /  Φιάλες πλαστικές και δοχεία /  Κουτιά πλαστικά /  κατασκευή εργαλείων /  Φιάλες και δοχεία για φαρμακεία /  δοχεία για τον τομέα των καλλυντικών /  Πλαστικά μπουκάλια για μπάνια ξενοδοχείου /  πλαστικες φιαλες για εργαστηρια /  ανακυκλωση μπουκαλιων απο pet / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός Έμπορος χονδρικής Διανομέας Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή