Στη μονάδα Blomberg-Donop παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις με βάση τις επιθυμίες του πελάτη και λύσεις προϊόντων δικής μας ανάπτυξης για εφαρμογές στη βιομηχανία. Είμαστε εξοικειωμένοι με σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, με αποτέλεσμα να αποκομίζετε οφέλη από τη διακλαδική μας εμπειρία. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται φημισμένες εταιρείες και όμιλοι από τους τομείς της επιπλοποιίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας ηλεκτρικών ειδών και κατασκευών. Η βασική μας εξειδίκευση είναι η τεχνολογία πλαστικών, οι κατασκευές και η κατασκευή εργαλείων. Επεξεργαζόμαστε θερμοπλαστικά πλαστικά κάθε είδους σε τεχνικά προϊόντα για εντελώς διαφορετικούς κλάδους και εφαρμογές. Εκτός από την ολοκληρωμένη γκάμα του καταλόγου μας με προϊόντα δικής μας ανάπτυξης, η προσφορά μας περιλαμβάνει προσαρμοσμένες λύσεις με βάση τις επιθυμίες του πελάτη και ειδικές κατασκευές. Ως αποδοτικός και εξειδικευμένος συνεργάτης για τεχνικά πλαστικά εξαρτήματα σάς παρέχουμε ολόκληρη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας από την ίδια εταιρεία – από την ανάπτυξη έως τη διοικητική μέριμνα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Επεξεργασία πλαστικών υλών /  Εξοπλισμός επίπλων /  αδένες καλωδίων /  Ανταλλακτικά πλαστικών ειδών /  Εργαλεία χύτευσης υπό πίεση για πλαστικά /  Πλαστικά καλύμματα /  Βίδες ρύθμισης /  Χιτώνια με σπείρωμα /  Πλαστικά καπάκια /  Στοιχεία ολίσθησης /  έδρανο /  Προστατευτικά στοιχεία /  στερεωτικά /  Στοιχεία χειρισμού /  Ρυθμιστές ύψους /  πώματα από πλαστικό υλικό /  διαχωριστικο για μπλοκ /  Περιβλήματα για καλώδια / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  201 - 500

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1961
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή