Ο αρχιμάγειρας Eberhard Ortlieb ξεκίνησε το 1974 με την παρασκευή μαρμελάδας και γλυκισμάτων. Έμαθε την τέχνη από τον πατέρα του, ο οποίος παρασκεύαζε αποξηραμένα λαχανικά, κονσέρβες και πεντανόστιμες μαρμελάδες. Αργότερα, οι γλυκιές αμαρτίες αντικαταστάθηκαν με την παρασκευή καταψυγμένων φρούτων και λαχανικών που παράγονταν για πολύ καιρό για πελάτες από τον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων της Ευρώπης. Το 1988 ξεκίνησε τελικά η εμπορία των ξηρών καρπών που αποτελεί σήμερα την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Ενώ η επεξεργασία των φουντουκιών διεξαγόταν αρχικά στην Τουρκία, η παραγωγή μεταφέρθηκε ύστερα από μερικά χρόνια στο κύριο εργοστάσιο στο Bensheim της Έσσης προκειμένου να καταστεί δυνατή ο γρήγορος και εξατομικευμένος εφοδιασμός των πελατών από τη Γερμανία. Από Bensheim δρομολογήθηκε από την εταιρεία Ortlieb το 1997 ένα σχέδιο ανάπτυξης για βιολογικά φουντούκια στο Αζερμπαϊτζάν. Έκτοτε, από τη συνεργασία με τους γεωργούς και την επιχείρηση παραγωγής δεν προέκυψε απλώς μια επιχειρηματική σχέση, αλλά και η στενή συνεργασία.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Φρούτα αποξηραμένα /  Βιολογικά φουντούκια /  Βιολογικά αμύγδαλα /  Βιολογικά κάσιους /  Βιολογικά καρύδια /  Βιολογικά φιστίκια Macadamia /  Βιολογικά φιστίκια Pekan /  Βιολογικά Para /  Βιολογικά φιστίκια Αιγίνης /  Βιολογικά κουκουνάρια /  Βιολογικές νιφάδες ινδικής καρύδας /  Βιολογικοί σπόροι /  Επιβελτίωση ξηρών καρπών /  Επιβελτίωση σπόρων /  Επιβελτίωση αποξηραμένων φρούτων /  οικολογικα τροφιμα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1974
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή