Η Εταιρεία Nuti Roberto S.p.A. διαθέτει καταστήματα με περισσότερα από 1 000 είδη για άμεση παράδοση για φορτηγά, πούλμαν και ρυμουλκούμενα, που προέρχονται από τους κύριους κατασκευαστές βιομηχανικών οχημάτων : αποσβεστήρες, ελατήρια με πεπιεσμένο αέρα, πένσες, μοχλοί φρένου, καθίσματα. Οι αποσβεστήρες μας κραδασμών φημίζονται εδώ και πάνω από μισό αιώνα για την τεχνική τους ποιότητα και την αμύθητη αντοχή τους, ως τα ιδανικά ανταλλακτικά. Από το 2010, οι αποσβεστήρες είναι εξοπλισμένοι με ελατήρια αέρος Sabo. Τα ελατήρια πεπιεσμένου αέρος SABO είναι το αποτέλεσμα δύο δεκαετιών εκτεταμένης έρευνας και πείρας στο πεδίο. Χάρη στην εξισορρόπηση των αποσβεστήρων και των ελατηρίων αέρος SABO, οι παροχές της ανάρτησης προσφέρουν άνεση και αριστεία. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Roberto Nuti αναπτύσσεται συνεχώς.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Αμορτισέρ οχημάτων /  Ανταλλακτικά για φορτηγά και ρυμούλκες /  πωλουνται ανταλλακτικα για βιομηχανικα οχηματα /  πώληση αμορτισέρ για βιομηχανικά οχήματα /  ανταλλακτικά για πούλμαν /  ανταλλακτικά για λεωφορεια /  αναβολείς φρένων βιομηχανικών οχημάτων /  αναρτήσεις για βιομηχανικά οχήματα /  αμορτισέρ για φορτηγά /  κατασκευαζονται αμορτισερ για βιομηχανικα οχηματα /  καθισματα καμπινας /  ανταλλακτικα για ρυμουλκουμενα /  ανταλλακτικα για φορτηγα /  αμορτισερ φορτηγων /  καθισματα για επαγγελματικα οχηματα /  ελατηρια αερος για βιομηχανικα οχηματα /  κατασκευαζονται ανταλλακτικα για βιομηχανικα οχηματα /  χειροφρενα για βιομηχανικα οχηματα /  αμορτισερ και δικρανα για μοτοσυκλετες /  χειροφρενα αυτοματης ρυθμισης /  καθισματα οδηγου /  δαγκάνες φρένων /  αμορτισερ κουβουκλιου /  ανταλλακτικα βιομηχανικων οχηματων /  αμορτισερ για πουλμαν /  αποσβεστηρες βιομηχανικων οχηματων /  αμορτισερ για ρυμουλκουμενα /  ανταλλακτικα φορτηγων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Διανομέας

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά, Γαλλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή