Από το 1990 αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε στην εγκατάστασή μας στο Ρέγκενσμπουργκ συστήματα παραγωγής και δοκιμαστικών ελέγχων για βιομηχανική χρήση, εφοδιάζοντας πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με την πολυετή πείρα μας στην υλοποίηση πλήρως αυτόματων συστημάτων παραγωγής προσφέρουμε στους πελάτες μας δοκιμασμένες λύσεις ή αναπτύσσουμε νέα συστήματα σύμφωνα με εξατομικευμένες απαιτήσεις. Από το 2005 εφαρμόζουμε ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας και είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001. Για εμάς είναι σημαντικό να παραμένουμε σε επαφή με τους πελάτες μας, για να μπορούμε να υλοποιούμε τις απαιτήσεις τους στα συστήματα παραγωγής που προκύπτουν. Σχεδόν όλα τα συστήματά μας αφορούν πολύ ειδικά συστήματα, προσαρμοσμένα στις εκάστοτε απαιτήσεις, με υψηλές αξιώσεις καινοτομίας. Ωστόσο, επειδή ολόκληρη η διαδικασία ανάπτυξης και παραγωγής των συστημάτων μας πραγματοποιείται στο Ρέγκενσμπουργκ, οι επιθυμίες των πελατών μπορούν να ληφθούν υπόψη μετά τη φάση σχεδίασης γρήγορα και αποδοτικά.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων /  Σκλήρυνση με λέιζερ /  Συστήματα αντισταθμίσεως αντιδραστικότητας με λέιζερ (Κόφτης αντισταθμίσεως αντιδραστικότητας λέιζερ) /  Συστήματα συσκευασίας ιμάντα /  Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων /  Εγκαταστάσεις συναρμολόγησης /  Συστήματα ελέγχου, ηλεκτρονικά /  Αυτόματα μηχανήματα συγκόλλησης /  Συστήματα δοκιμαστικών ελέγχων /  Συστήματα συγκόλλησης υπερήχων για πλαστικά /  Γραμμή συναρμολόγησης για επίπεδες ασφάλειες /  Μηχανή κοπής για στοιχεία ασφάλισης /  Σύστημα συναρμολόγησης για επίπεδες ασφάλειες /  Γραμμή συναρμολόγησης για μικρά συστήματα αυτόματων ασφαλειών /  Γραμμή συναρμολόγησης για γυάλινους πομποδέκτες /  Αυτόματο σύστημα περιτύλιξης για στοιχεία ασφάλισης /  Σύστημα δοκιμαστικού ελέγχου πομποδέκτη /  Αυτόματο σύστημα ελέγχου για γυάλινες και κεραμικές ασφάλειες /  Οπτικά συστήματα ελέγχου /  Σύστημα γενικής χρήσης δοκιμαστικού ελέγχου για ασφάλειες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1990
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή