Η MYLON που ιδρύθηκε το 1949, ασχολείται με την παραγωγή και τη διάθεση μονόινων νημάτων και πλεκτών σχοινιών. Η MYLON είναι άκρως εξειδικευμένη σε λεπτά σχοινιά με εύρος διαμέτρου από 0, 04 mm έως 6, 00 mm. Επεξεργαζόμαστε όλα τα γνωστά συνθετικά νήματα, όπως πολυαμίδια (PA), πολυπροπυλένιο (PP), πολυεστέρα (PES), πολυαιθυλένιο (PE) και πολυαιθυλένιο High Modular (HMPE). Η μακρόχρονη εμπειρία των άκρως δραστήριων συνεργατών μας, καθώς και η συλλογή σύγχρονων μηχανημάτων μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της MYLON. Εξάγουμε σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100% «MADE IN GERMANY»

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Κορδέλλες και σχοινιά /  ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ /  Νήματα οικοδόμων /  Νήματα νάιλον για διακόσμηση /  Πλεγμένες πετονιές αλιείας /  Κορδόνια για κτίστες /  Νήματα διακόσμησης /  Νήματα νάιλον /  κορδόνια /  Νήματα στάθμης /  Λάστιχο πλακόστρωσης /  Σπάγκος /  κορδελες /  λεπτά σχοινιά /  ταινιες απο ναϊλον /  σχοινιά από νάιλον /  καλωδια απο τεχνητες και συνθετικες ινες /  συρματα γεωργικης χρησης /  χονδρά σχοινιά, σχοινώματα και σπάγκοι /  σχοινια για κτιρια /  σχοινιά αλιείας /  νημα και σχοινια για επιπλωση /  σχοινιά για την αλίεια /  κορδονια ταινιοπλεκτικης /  πλεξουδες /  κορδονια /  πετονιες /  Εργαλεία για πλακάκια /  άκαμπτα και ελαστικά κορδόνια /  Σχοινιά χωρίς αμίαντο, συσκευασίες, ταινίες / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1949
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή