ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ MTK GmbH. Η πολυετής πείρα, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της επιχείρησής μας. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1983, εδρεύουμε στο Weiden, στο Άνω Παλατινάτο. Με την έμπειρη ομάδα άνω των 30 εμπειρογνωμόνων, υποστηρίζουμε και εξυπηρετούμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες, με επίκεντρο τη Γερμανία και την Ευρώπη. Στο εσωτερικό τμήμα σχεδιασμού της επιχείρησης, οι απαιτητικές εργασίες σας είναι σε έμπειρα χέρια. Αναπτύσσουμε αποτελεσματικές λύσεις βασισμένες στο περιγραφόμενο πρόβλημα και συνοδεύουμε την εφαρμογή, από τον σχεδιασμό των έργων έως την κατασκευή και την παραγωγή στην επιχείρησή μας έως τη συναρμολόγηση και τη θέση σε λειτουργία. Επιπλέον, επικεντρωνόμαστε επίσης στη συντήρηση και στο σέρβις των δικών μας και των υφιστάμενων συστημάτων, καθώς και στην παραγωγή εξαρτημάτων μαζικής παραγωγής.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα /  Τρισδιάστατες μετρήσεις κατά παραγγελία /  Συναρμολόγηση συγκροτημάτων /  Εξαρτήματα φρεζαρίσματος CNC 5 αξόνων /  Εξαρτήματα τόρνευσης CNC -4 αξόνων /  Εργασίες τόρνευσης CNC -4 αξόνων /  Ανταλλακτικά για μηχανήματα /  Δείγματα εξαρτημάτων /  Πυροσβεστήρες χειρός /  Κατασκευή (υπηρεσία) /  Συγκόλληση βολταϊκού τόξου /  Συγκόλληση MAG /  Συναρμολόγηση μηχανικών συγκροτημάτων /  Επισκευές μηχανημάτων και εγκαταστάσεων /  Επισκευές ειδικών μηχανημάτων /  Συσκευές και συστήματα πυροσβεστικού αφρού /  Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων /  Ειδικά μηχανήματα για συστήματα μεταφοράς /  Ειδικά μηχανήματα για ανυψωτικά συστήματα /  Ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία συσκευασιών /  Συγκόλληση WIG /  Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 5 αξόνων /  Τρέιλερ βιομηχανικής χρήσης /  χάραξη λέιζερ /  μηχανες συσκευασιας / 

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1983
 • Κύρια δραστηριότητα
  Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή