Η εμπορία τροφίμων είναι ζήτημα εμπιστοσύνης. Από την ίδρυση της οικογενειακής επιχείρησης το 1997, η MDM Dreyer απολαμβάνει την εμπιστοσύνη επώνυμων παραγγελιοδοτών από διάφορους τομείς της παραγωγής τροφίμων και του λιανικού εμπορίου. Η Mirjam Oesterle, η οποία διευθύνει από το 2003 την MDM Dreyer, σήμερα στη δεύτερη γενιά, επενδύει στην άριστη ποιότητα των προϊόντων και επιδιώκει την καλλιέργεια μακροχρόνιων και συνεργατικών σχέσεων με τους πελάτες. Η ανταπόκριση στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας με ιδιαίτερα προϊόντα στη βέλτιστη τιμή αποτελεί σε καθημερινή βάση μια απαιτητική αποστολή. Η ομάδα είναι νέα και διαθέτει κίνητρα για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων στην MDM Dreyer. Στόχος είναι εξ αρχής οι επιθυμίες των πελατών. Οι καταναλωτές εμπιστεύονται τη σταθερή ποιότητα των τροφίμων. Οι παραγωγοί, οι βιομηχανικές επιχειρήσεις μεταποίησης και οι έμποροι υπόκεινται για το λόγο αυτό σε νομικούς κανονισμούς. Η τήρηση αυτών των προτύπων και μόνο δεν εγγυάται όμως την επιχειρηματική επιτυχία. Τα εκλεκτά προϊόντα απαιτούν επίσης εκλεκτά συστατικά.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι /  Φρούτα αποξηραμένα /  Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία /  Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές /  Νουγκά /  Βιολογικά προϊόντα /  Σπεσιαλιτέ από αμύγδαλο /  Ειδικά αρτοσκευάσματα /  Προϊόντα φρούτων και λαχανικών /  Προϊόντα από μήλο /  Πυρήνες από κάσιους /  Φιστίκια Pekan /  Φιστίκια Macadamia /  φυστικια /  αραπικα φυστικια /  βαφλες /  δαμασκηνα /  κουκουναρια / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1997
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή