Η Masternaut, εταιρεία του ομίλου Michelin, εξειδικεύεται στην βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των στόλων αυτοκινήτου χάρη στις τεχνολογίες έξυπνων οχημάτων και στις λύσης της επιστήμης των δεδομένων. Στην καρδιά των επιχειρήσεων, μια αποτελεσματική διαχείριση του στόλου είναι κρίσιμη για την επιτυχία της επιχείρησης. Η Masternaut συνοδεύει και βοηθά τους πελάτης της ώστε να: Μειώσουν τα έξοδα και να αυξήσουν την παραγωγικότητα (απεικόνιση όλου του στόλου για να εντοπιστούν άμεσα οι μοχλοί ανάπτυξης καθώς και ότι δεν λειτουργεί αποτελεσματικά). Διεκπεραιώσουν μια καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη (βελτίωση της ικανοποίησης του πελάτη με παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των αποστολών και μια άμεση επίλυση των προβλημάτων προγραμματισμού). Μειώσουν το αποτύπωμα τους στο περιβάλλον (μείωση των εκπομπών CO2 της επιχείρησης και στρατηγική μετατροπής σε οικολογικό στόλο). Αυξήσουν την ασφάλεια των οδηγών (εγκατάσταση εργαλείων και προγραμμάτων που επιτρέπουν την αξιολόγηση και την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς).

Τελευταία νέα της επιχείρησης

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Οδικής κυκλοφορίας - υπηρεσίες πληροφοριών /  Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα /  Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ /  Οχήματα με συσκευές τηλεματικής /  Χαρτογραφία /  Συστήματα δορυφορικού εντοπισμού -GPS /  Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης /  Κατασκευαστής παραγωγός- σύστημα εντοπισμού μέσω δορυφόρου /  Λογισμικό για τον κλάδο μεταφορών /  Λογισμικό για παρακολούθηση στόλου οχημάτων /  Λογισμικό για πρόγραμμα στόλου οχημάτων /  Συστήματα εντοπισμού GPS /  Σύστημα ιχνηλάτησης /  Γεωγραφικός εντοπισμός οχημάτων /  Γεωγραφικός εντοπισμός οχημάτων επαγγελματικής χρήσης /  Διαχείριση στόλου οχημάτων /  Παρακολούθηση στόλου /  Λογισμικό προγραμματισμού δρομολογίων /  Γεωγραφικός εντοπισμός οχημάτων /  Πλατφόρμα παρακολούθησης στόλου /  Λύση διαχείρισης στόλου οχημάτων /  'Εξυπνα οχήματα /  Συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων /  Ιχνηλάτηση οχημάτων /  Βελτιστοποίηση στόλου οχημάτων /  Λογισμικό για τις μεταφορές /  Ενσωματωμένη τηλεματική τεχνολογία /  Ασφαλής συλλογή δεδομένων στόλου οχημάτων /  τηλεματικη /  ηλεκτροκινητα οχηματα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  201 - 500
 • Κύκλος εργασιών
  10.000 K€ - 49.999 K€

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1998
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Πάροχος υπηρεσιών

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή

Ακολουθήστε αυτήν την επιχείρηση στα κοινωνικά δίκτυα: