Δραστηριοποιούμαστε ιδίως στους παρακάτω βασικούς τομείς: μηχανήματα συσκευασίας, συνήθως ειδικές εφαρμογές, μηχανήματα ελέγχου για κάψουλες (καφές, τσάι κλπ.), μετασκευές και εκ των υστέρων εξοπλισμός υφιστάμενων εγκαταστάσεων, εκ των υστέρων κατασκευή κλπ. Κατασκευή εκ νέου και βελτιστοποίηση μηχανολογικών εξαρτημάτων και συστημάτων, παραγωγή εξαρτημάτων βάσει σχεδίου από διάφορα υλικά, εργασίες επισκευής μηχανημάτων και μεμονωμένων εξαρτημάτων. Με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και υπερσύγχρονες μηχανές και εγκαταστάσεις είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στο γενικό τομέα κατασκευής μηχανημάτων και συσκευών, τόσο από ποιοτική όσο και από ποσοτική άποψη. Η εξελιγμένη ανάπτυξη συστημάτων συσκευασίας και χειρισμού, η ορθολογική παραγωγή και η ευελιξία προθεσμιών αποτελούν το πλεονέκτημά μας όχι μόνο χάρη στο μέγεθος της επιχείρησης. Στο ιδιόκτητο κατασκευαστικό γραφείο επεξεργαζόμαστε εκτός από τα δικά μας προϊόντα και σχεδιάσεις με βάση τις επιθυμίες του πελάτη που μπορούν να παραχθούν, να συναρμολογηθούν και να τεθούν σε λειτουργία κατά περίπτωση από εμάς.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Βιομηχανικά πρότυπα /  Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων /  Συγκροτήματα για την κατασκευή μηχανημάτων /  Εξαρτήματα μηχανολογίας /  Εξαρτήματα μηχανημάτων /  Εξαρτήματα ακριβείας για τη μηχανολογία /  Συναρμολογήσεις συγκροτημάτων /  Τεχνολογία κατασκευής CNC /  Εξαρτήματα μηχανημάτων, βάσει σχεδίου /  Κατασκευή μηχανημάτων, βάσει σχεδίων /  Προμήθεια εξαρτημάτων για την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων /  Συγκολλημένες κατασκευές για την κατασκευή μηχανημάτων /  Ανάπτυξη σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη /  κατασκευη μηχανηματων /  μηχανικα εξαρτηματα /  Συγκολλημένες κατασκευές /  μηχανες συσκευασιας /  Κατασκευή διατάξεων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1952
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Εμπορικά στοιχεία

 • Διεθνείς εμπορικοί όροι
  EXW
  Στο εργοστάσιο
 • Τράπεζες
  Credit Suisse

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή