Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης /  Μηχανικά μαχαίρια /  Ραπτομηχανές ραφής κλάπας /  Μηχανήματα τροχίσματος ψαλιδιών /  Μηχανήματα τροχίσματος μαχαιριών /  Μαχαίρια κοκκοποίησης /  Εργαλεία σήμανσης για φούστες /  Άγκιστρα για βελονιά «chainette» /  Μετροταινίες για υφάσματα /  μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης /  Ειδικά μαχαίρια /  Μαχαίρια απογρέζωσης /  Μαχαίρια κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων /  Κορδόνι σμύριδας /  Τεχνικά μαχαίρια /  Μαχαίρια σχεδιογράφων /  Μικρά μαχαίρια /  Μαχαίρια αποκοπής /  Μαχαίρια για μεμβράνες /  Ρέλιασμα /  Ραφής κλάπας διπλού νήματος /  Τρόχισμα μικρών μαχαιριών /  Μαχαίρια για δέρμα /  κοπή τεχνικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων /  Λάμες από σκληρό μέταλλο /  Μαχαίρια για χαρτί /  Μαχαίρια για την επεξεργασία πλαστικών /  βιομηχανικές λάμες /  ανταλλακτικα για ραπτομηχανες /  Μαχαίρια κατατεμαχισμού / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1923
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή