Η Lorenz Group Electronic Distribution Vertriebsgesellschaft mbH είναι διανομέας εξαρτημάτων, αλλά και πάροχος προμηθειών και διοικητικής μέριμνας. Η μέγιστη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας, τα αποθέματα ασφαλείας, η διαχείριση προϊόντων C, η προμήθεια αποθεμάτων σε αποθήκες των συνεργατών μας, η τεχνική Kanban και Just-in-Time, είναι μερικά μόνο από τα βασικά χαρακτηριστικά της πρωτοποριακής επιχείρησής μας. Η πίεση επί των τιμών και οι μεγάλοι χρόνοι παράδοσης είναι σταθερά ζητήματα και στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής. Σας δίνουμε την ευκαιρία να εξετάσετε λεπτομερώς το πορτφόλιο προϊόντων σας με βάση τις αναγκαίες για εσάς ποσότητες, ενώ σας προσφέρουμε και συμφέρουσες εναλλακτικές. Επιπλέον, το σέρβις προϊόντων αποτελεί σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχουμε: Προκατασκευασμένα καλώδια σε διάφορες εκδόσεις, ζώνες καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και ολοκληρωμένες κατασκευές συγκροτημάτων, σεμινάρια και εργαστήρια με θέμα την αμόλυβδη συγκόλληση.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ενώσεις γεμισμένοι /  Ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός καθαριστής /  Εξοπλισμός χώρου εργασίας ESD /  Ετικέτες για την επισήμανση καλωδίων και αγωγών /  Βιδωτές συνδέσεις καλωδίων /  Σύρμα κασσιτεροκόλλησης /  Σίδερα συγκόλλησης, ηλεκτρικά /  Κουμπωτοί συνδετήρες για τυπωμένα κυκλώματα /  Συστήματα αναρρόφησης για καπνό κασσιτεροκόλλησης /  Ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές /  Ενδύματα ηλεκτροστατικής εκκένωσης /  Δεματικά καλωδίων /  Παθητικά εξαρτήματα /  Πάστες συγκόλλησης, αμόλυβδες /  Πλαγιοκόφτες /  Εκτυπωτές θερμομεταφοράς /  Επαφές σύσφιξης /  Πόλοι για τυπωμένα κυκλώματα / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1952
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή