Η τεχνολογία μέτρησης και ανάλυσης είναι ο τομέας μας. Εκτός των βασικών εκδόσεων έχουμε ειδικευτεί σε σύνθετες εργασίες και εξειδικευμένες επιθυμίες. Επειδή το σύνολο της παραγωγής πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε γρήγορα και σε υψηλό τεχνικό επίπεδο στις επιθυμίες σας. Οι δικές μας σήτες ελέγχου και ανάλυσης είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιήσιμες στο δικό μας υπολογιστή ελέγχου. Εσείς αναπτύσσεται ένα νέο προϊόν: Εμείς σας παρέχουμε τη σήτα σας, το εξάρτημα της μηχανής σας, τη δική σας διάταξη μέτρησης. Κατά παραγγελία με πιστοποιητικό. Η LINKER Industrie-Technik GmbH είναι ο συνεργάτης που επιλέγουν πολλοί πελάτες εδώ και δεκαετίες. Η αξιόπιστη τήρηση των προθεσμιών και το έργο μας σε ανώτατο επίπεδο χαρακτηρίζονται από ευέλικτες λύσεις και μας αναδεικνύουν σε κορυφαίο προμηθευτή. Είμαστε μια επιχείρηση με πιστοποίηση DIN ISO 9001/2008.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Φίλτρα υγρών /  Αναλυτικά φίλτρα τύπου σήτας /  Φίλτρα γενικής χρήσης /  Κωνικά φίλτρα /  Εργαστηριακά φίλτρα /  Βάσεις για δοκιμαστικούς σωλήνες /  Φίλτρα τύπου σήτας /  Υφάσματα για σήτα /  Μεταφορείς διαχωρισμού λαδιού /  βιομηχανικές σήτες /  Σήτες φαρμακείου /  Μηχανές κοσκινίσματος, εγκαταστάσεις κοσκινίσματος και συστήματα κοσκινίσματος /  φιλτρα /  Μηχανές κοσκινίσματος /  μετρολογια /  χωανες για την φαρμακοβιομηχανια /  χωνια /  σύνδεσμοι / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1986
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή