Τα κιβώτια οδοντωτών ράβδων μας παρέχουν αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογών: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε απαιτείται κίνηση υψηλής απόδοσης. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας! Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η LEANTECHNIK αναπτύσσει στο Oberhausen κιβώτια ανύψωσης υψηλής απόδοσης με οδοντωτές ράβδους για τον τομέα της τεχνολογίας αυτοματισμού. Εκτός από την παραγωγή και την πώληση κιβωτίων ανύψωσης με οδοντωτές ράβδους των σειρών προϊόντων lifgo® και lean SL®, η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει ημιτελή και έτοιμα συστήματα με την ονομασία leantranspo®. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε οποιονδήποτε τομέα, όπου πρέπει να υπάρξουν λύσεις για ακριβείς και συγχρονισμένες εργασίες τοποθέτησης: Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για την τεχνολογία μεταφοράς, την κατασκευή εγκαταστάσεων και μηχανημάτων ή τη βιομηχανία τροφίμων και χημικών. Με την ποικιλία των δυνατοτήτων συνδυασμού του lifgo® και του lean SL®, μπορούμε να βρούμε μια εξατομικευμένη λύση και για τη δική σας εφαρμογή.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Αυτοματοποίηση - τεχνικοί σύμβουλοι /  Συστήματα αυτόματης διακίνησης /  Παλετάρισμα - μηχανές /  Γραμμική τεχνολογία /  Συστήματα καθορισμού θέσεως /  Εξοπλισμοί αυτοματισμού για τεχνικές εγκαταστάσεις μεταφοράς /  Συστήματα αυτοματισμού για βιομηχανικές διαδικασίες /  Τεχνολογία αυτοματισμών /  εγκαταστάσεις μεταφοράς για την αυτοκινητοβιομηχανία /  Τεμάχια με ελικώσεις /  Συστήματα χειρισμού /  Μηχανισμοί ανύψωσης /  Ανυψωτικές τράπεζες /  Διατάξεις ανύψωσης, σταθερές /  Γραφεία μηχανικών για την τεχνολογία χειρισμού /  Εξαρτήματα για συστήματα μεταφοράς /  Συστήματα δομοστοιχειωτά γραμμικών οδηγών /  Γραμμικά συστήματα διαλογής /  Γραμμικά συστήματα μεταφοράς /  Σταθμοί φόρτωσης παλετών /  Συστήματα τοποθέτησης, έτοιμα προς τοποθέτηση /  γραμμικα συστηματα /  Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης /  Κιβώτιο ταχυτήτων /  κινητηρες με μειωτηρα στροφων /  Ανυψωτική στήλη /  γραμμικοι αξονες /  Μεταφορείς, συστήματα μεταφοράς /  Συσκευές ανύψωσης /  διαλογείς / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1993
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή