Η Lanthan GmbH & Co. KG ειδικεύεται από το 2006 στο φωτισμό παρακώλυσης στην αεροπορία. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην αιολική ενέργεια. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται στη Γερμανία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα. Εδώ, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί το επίκεντρο. Εκτός αυτού, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και να τα κάνουμε πιο αποτελεσματικά. Καθώς συμμετέχουμε σε πολλές εθνικές και διεθνείς επιτροπές, διαθέτουμε ένα καλό δίκτυο στη βιομηχανία. Αξιολογούμε και αιτιολογούμε τις απαιτήσεις μας με βάση τα τρέχοντα γεγονότα. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των έργων αποτελούν την καθημερινή μας δραστηριότητα. Ένα επιπλέον κέντρο βάρους είναι η ανάπτυξη τροποποιημένων προϊόντων για διάφορα έργα. Ο ικανός χειρισμός των προκλήσεων μάς καθιστά συνεργάτη σας στον τομέα του φωτισμού προσέγγισης.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων /  Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός /  Εξοπλισμοί εξυγίανσης κτιρίων /  Ηλεκτρικοί εξοπλισμοί για βιομηχανικά μεγάλα μηχανήματα /  Φωτισμός άκρων αεροδιαδρόμων /  Φωτισμός εμποδίων πτήσεων /  Μονάδες πινάκων διακοπτών /  Συστήματα ελέγχου οικοδομικών μηχανημάτων /  λυχνιες σημανσης με φωτοδιοδους /  αποσυναρμολογηση φωτιστικων /  Λάμπα /  Φωτεινοί ραδιοφάροι σημεία μαρκαρίσματος σημαδούρες /  Αεροναυτική /  Θαλάσσιες σημαδούρες /  λαμπες για σηματοδοτηση λιμενων /  φαναρια πλοηγησης /  Φωτισμός LED επιγραφών /  λαμπες για σηματοδοτηση αερολιμενων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2006
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή