Η K+S KALI GmbH εξορύσσει τα πολύτιμα άλατα, κάλιο και μαγνήσιο, βαθιά μέσα από τη γη και τα μετατρέπει σε μια πληθώρα προϊόντων: Τα προϊόντα θρεπτικών στοιχείων φυτών που παράγουμε συνεισφέρουν στην εξασφάλιση της διατροφής του αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού. Τα φαρμακευτικά άλατά μας είναι σημαντικές πρώτες ύλες στη φαρμακευτική. Τα άλατά μας για τη συμπλήρωση της διατροφής παρέχουν απαραίτητα ανόργανα άλατα σε ανθρώπους και ζώα σε όλο τον κόσμο. Τα βιομηχανικά προϊόντα μας συνεισφέρουν σε όλο τον κόσμο στην ασφάλεια, την πρόοδο και την ευημερία. Με πάνω από 125 χρόνια εταιρικής ιστορίας, η K+S KALI GmbH διαθέτει παγκόσμια τη μεγαλύτερη πείρα στην εξόρυξη και τον εξευγενισμό αλάτων του καλίου. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 και εξής, και τα άλατα υψηλής καθαρότητας που διαθέτουμε για την υγεία και τη διατροφή είναι επιπρόσθετα ελεγμένα από δημόσιες αρχές και διεθνείς οργανισμούς σύμφωνα με τα πρότυπα GMP. Έτσι εγγυόμαστε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας "Made in Germany"

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Λιπάσματα χημικά /  Άλας του Epsom /  Άνυδρο θειικό μαγνήσιο /  Θειικό κάλιο /  Χλωριούχο κάλιο /  Χλωριούχο μαγνήσιο /  Διάλυμα χλωριούχου μαγνησίου /  Βιολογικά λιπάσματα /  Θρεπτικά στοιχεία φυτών /  Θρεπτικές ύλες φυτών /  Κάλιο /  Άλατα /  Λιπάσματα ιχνοστοιχείων /  Θειικό μαγνήσιο /  Λιπάσματα, ανόργανα /  Λιπάσματα, υγρά /  Λιπάσματα για την οικολογική γεωργική καλλιέργεια /  θειικο μαγνησιο /  συστατικά διατροφής /  Λιπάσματα φύλλων / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή