Κατασκευή, παραγωγή, συναρμολόγηση συστημάτων πλατφόρμας αλουμινίου, βάθρα, σκάλες, κιγκλιδώματα, ξύλινες σκάλες. Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο, βιομηχανικής χρήσης. Η συνεργασία με την KRÄMER είναι κατά κύριο λόγο: χωρίς προβλήματα. Από το στάδιο Engineering – κατόπιν αιτήματος παίρνουμε τις διαστάσεις επιτόπου – έως την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση: εξυπηρετούμε τον πελάτη με αξιόπιστο τρόπο και διεκπεραιώνουμε ολόκληρο το σχεδιασμό. Με επίγνωση του κόστους, με τήρηση των προθεσμιών, με απόλυτη ακρίβεια. Χρονοβόρα και εκνευριστική εκ των υστέρων επεξεργασία; Όχι με την KRÄMER. Οι ανθεκτικές, εργονομικές και καλαίσθητες μαζικές κατασκευές μας για μικρά αλλά και σύνθετα μεγάλα έργα πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας. Σε ύψος 5, 15 ή 25 μέτρων επάνω στα συστήματα διαβάθρας και εξέδρας της KRÄMER κινείστε εξίσου ασφαλώς όπως και στο έδαφος.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Κουπαστές και κιγκλιδώματα για σκάλες /  Καδοφόρα ανυψωτικά οχήματα /  Σκαλωσιές και σκάλες /  Βιομηχανικά κιγκλιδώματα /  Σκάλες /  Πλατφόρμες εργασίας /  Πλατφόρμες μηχανών /  Σκάλες με προστασία πτώσης /  πλατφόρμες /  Ειδικές πλατφόρμες εργασίας /  Βιομηχανικές σκάλες /  Συστήματα διαβαθρών αλουμινίου /  Ξύλινες σκάλες δαπέδου /  Ξύλινες σκάλες δαπέδου με σκαλοπάτια μεγάλου πλάτους /  Ξύλινη σκάλα οικοδομών /  Βιομηχανικά συσρτήματα βάδισης /  Μηχανικές σκάλες /  Εξέδρες συντήρησης /  Διαβάσεις /  Συστήματα αναρρίχησης αλουμινίου /  Εξαγόμενες ράγες /  τηλεσκοπικές ράβδοι στήριξης /  Βάσεις υποστήριξης /  σκαλες απο σιδηρο-ξυλο /  σκαλες με πλατφορμα για καταστηματα /  Ειδικές κατασκευές από αλουμίνιο /  κιγκλιδωματα /  ξυλινες κλιμακες /  Ιδιοκατασκευές από χάλυβα /  Συγκολλημένες κατασκευές από αλουμίνιο / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1936
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή