ΣΤΑΘΕΡΑ - άριστη απόδοση σε ό, τι αφορά στην προστασία της εργασίας Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της οικονομίας θέτουν επίσης μέγιστες απαιτήσεις για την ασφάλεια και την προστασία στο χώρο εργασίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους πελάτες μας, σκοπός μας είναι να υλοποιούμε με σταθερά υψηλής ποιότητας προϊόντα σε σταθερά άψογη τιμή τη μέγιστη ευελιξία και δυνατότητα παράδοσης με ελάχιστα χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης και παραγγελίας για τους πελάτες μας. Και για αυτόν το λόγο έχουμε διευρύνει τις ήδη δοκιμασμένες δυνατότητες παραγγελίας μας με το μέσο του Διαδικτύου. Εισαγωγή και εμπόριο χονδρικής μέσων ατομικής προστασίας (Μ.Α.Π.) από το κεφάλι έως τα πόδια, όπως προστατευτικά υποδήματα, ενδύματα εργασίας, γάντια, κράνη, προστατευτικά για τα αυτιά, μάσκες αναπνευστικής προστασίας και προστατευτικά ενδύματα υψηλής ορατότητας με βάση το πρότυπο ISO 20471, καθώς και χειμερινά και αδιάβροχα ενδύματα. Εκτυπώνουμε ή κεντούμε κατά παραγγελία το λογότυπό σας στα ενδύματα.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ενδύματα εργασίας και προστασίας /  Προστατευτικά υποδήματα /  αδιάβροχα ενδύματα /  προστατευτικά ενδύματα υψηλής ορατότητας /  Προστατευτικά ενδύματα εργασίας /  υγεία και ασφάλεια στον χώρο εργασίας /  δερμάτινα προστατευτικά γάντια /  ανθεκτικά δερμάτινα προστατευτικά γάντια που δεν σχίζονται /  φόρμα εργασίας /  τεχνικα ενδυματα εργασιας /  γαντια εργασιας /  προστατευτικα γαντια /  ενδυματα εργασιας /  φορμες εργασιας /  γαντια απο δερμα /  Γάντια από καουτσούκ /  ειδη για την προληψη ατυχματων /  προστατευτικά συγκόλλησης / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1993
 • Κύρια δραστηριότητα
  Έμπορος χονδρικής

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή