Εδώ και 35 χρόνια, η επωνυμία KÄLTE- KLIMA-TECHNIK-LACKNER είναι εγγυητής για την εξειδίκευση και την ποιότητα. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας όσον αφορά στην ποιότητα και στη φρεσκάδα των προϊόντων, όπως τρόφιμα, βασικά προϊόντα και προϊόντα της βιομηχανίας, καθώς και στην άνεση των ανθρώπων στο χώρο εργασίας και κατοικίας είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Μια μακράς παράδοσης επιχείρηση σε εξυπηρετεί άμεσα και αξιόπιστα. Ενημερωθείτε και επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε το κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας προϊόν στη δική μας γκάμα προϊόντων. Με βάση το σύνθημα «Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο για την καλή συνεργασία – Η επιτυχία είναι το σύνολο πολλών μικρών βημάτων»

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Εξοπλισμός κλιματισμού /  Κλιματιζόμενοι θάλαμοι τυριού /  Συστήματα κλιματισμού (ψυκτικές εγκαταστάσεις) /  Συσκευές κλιματισμού για οιναποθήκες /  Κλιματιζόμενα συστήματα ωρίμανσης /  Συστήματα κλιματισμού (μηχανήματα και εγκαταστάσεις ) /  Συστήματα κλιματισμού γραφείων /  Εγκαταστάσεις κλιματισμού για ηλεκτρονικά συστήματα επεξεργασίας δεδομένων /  Συστήματα κλιματισμού (εγκαταστάσεις αεραγωγών) /  Ψυγεία για κυνήγι /  Συστήματα ψύξης σορών /  Συσκευές κλιματισμού τύπου Split /  Κλιματιζόμενοι θάλαμοι οίνου /  Κλιματιζόμενοι θάλαμοι /  ψυκτικοι θαλαμοι /  σχεδιασμος εγκαταστασεων κλιματισμου /  υποστήριξη για κλιματισμό /  αντλιες θερμοτητας / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  1 – 10

Οργανισμός

 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή