Η KASAG είναι μια μικρομεσαία βιομηχανική επιχείρηση στο Langnau του ελβετικού Emmental. Από το 1929, η εταιρεία προσφέρει στην περιοχή θέσεις εργασίας για ειδικευμένο προσωπικό. Σε αυτήν τη λοφώδη περιοχή με το μαγευτικό τοπίο στο καντόνι της Βέρνης δεν παράγεται μόνο το παγκοσμίως γνωστό τυρί με τις τρύπες, αλλά δραστηριοποιούνται επίσης πολλές καινοτόμες εταιρείες με εξαιρετική φήμη παγκοσμίως. Η KASAG είναι μία από αυτές. Σχεδιασμός και κατασκευή συσκευών, δοχείων, δοχείων πίεσης, εναλλακτών θερμότητας, στηλών, μονάδων εξαρτημάτων κ.λπ. για τη χημική βιομηχανία και τη φαρμακοβιομηχανία, καθώς και για τη βιοτεχνολογία, την τεχνολογία τροφίμων και την τεχνολογία περιβάλλοντος. Μηχανική και κατασκευή ομάδων εγκαταστάσεων μαγειρικής για την παραγωγή βάσεων από φρούτα, γλυκών του κουταλιού, κομπόστας, μαρμελάδων, σαλτσών, λαχανικών και άλλων τροφίμων. Μηχανική εγκαταστάσεων για την ανάκτηση θερμότητας από αποχετευτικά συστήματα, καθώς και κατασκευή και συναρμολόγηση καναλικών εναλλακτών θερμότητας για διάφορους τύπους καναλιών.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών /  Παρασκευάσματα με φρούτα /  ????????? ???????? ??? ??????? /  ????????? ???????? ??? ?????????? ?????? ??? ?????? ????? ?????????? /  ???????? ??? ?????? ??? ?? ???????????? ?????????? /  ?????? ??????????? ??? ?????????? ?????? /  ?????? ???????????? ??? ?????????? ?????? /  ?????? ?????????????? /  ???????? ??? ?????? ?????? ?????? /  ????????????? ??????? ?????????? /  ???????? ??????? ????? ??? ?? ?????????? ???????? /  ?????????? ?????????? ???????, ????????? ????????? ?????????? /  συσκευες υπο πιεση απο ανοξειδωτο ατσαλι και κραματα /  Εναλλάκτης θερμότητας από ανοξείδωτο ατσάλι /  αντιδραστήρες για τη χημική βιομηχανία /  πυρηνικα εξαρτηματα /  εξοπλισμοί για την παραγωγή γλυκών του κουταλιού /  εγκαταστασεις ανακτησης θερμοτητας / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1929
 • Φύση επιχείρησης
  Έδρα της εταιρείας, Ελέγχουσα εταιρεία
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Τουρκικά, Απλοποιημένη Κινεζική

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή