Είμαστε προμηθευτής ειδικών λύσεων καλωδίων «made in Germany». Ως μικρομεσαία επιχείρηση συνδυάζουμε από το 1983 την εξειδίκευση στα καλώδια με την ευελιξία να ανταποκρινόμαστε με γρήγορο και απλό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας. Ήδη, πολυάριθμες επώνυμες εταιρείες από τους τομείς του ήχου/βίντεο και των βιομηχανικών ηλεκτρονικών συστημάτων εμπιστεύονται την kabeltronik. Η εμπειρία μας στην ανάπτυξη καλωδίων με ειδικές ιδιότητες ή για ιδιαίτερα πεδία εφαρμογής μάς βοηθά να βρίσκουμε το σωστό για εσάς προϊόν. Είτε από τα προϊόντα του καταλόγου μας που διατίθενται από την αποθήκη είτε ως ειδική κατασκευή με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η γκάμα των προϊόντων μας βελτιώνεται συνεχώς και συμπληρώνεται με καινοτομικά προϊόντα. Εκτός από την αξιοπιστία δίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην εξειδικευμένη παροχή συμβουλών, στην προσωπική υποστήριξη, στην πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση και στη σταθερά υψηλή ποιότητα. Τα προϊόντα μας παράγονται σε πιστοποιημένες κατά DIN ISO 9001 εγκαταστάσεις παραγωγής.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Ηλεκτρικά καλώδια /  Μονόκλωνα καλώδια /  Εύκαμπτα πολύκλωνα καλώδια /  Πιστοποιημένα πολύκλωνα καλώδια UL/cUL /  Καλώδια για βιομηχανικά ηλεκτρονικά συστήματα /  Μικροσκοπικά καλώδια ελέγχου /  Καλώδια αισθητήρων /  Καλώδια ελέγχου /  Πιστοποιημένα καλώδια UL/cUL /  Καλώδια χωρίς αλογόνα /  Ψηφιακά καλώδια /  Καλώδια μικροφώνων /  Καλώδια διαμόρφωσης /  Συνδυασμένα καλώδια /  Πεπλεγμένα σύρματα /  Καλώδια μινιατούρες /  Καλώδια για μεγάφωνα /  καλωδια βιντεο / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1983
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Αγγλικά

  μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή