Η Junta Polymers ιδρύθηκε το 2003 και έγινε μια Οικογενειακή επιχείρηση μεσαίου μεγέθους που μεταβιβάζεται από πατέρα σε γιο και η οποία έχει επικρατήσει στον χώρο όσον αφορά την ανάπτυξη, την κατασκευή και διανομή προϊόντων από καουτσούκ στην Ευρώπη. Βεβαίως, οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας και μπορούν να βασιστούν σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων ώστε να βρουν μαζί την καλύτερη λύση στις ανάγκες τους. Χάρη στις προηγμένες μας τεχνικές γνώσεις σε ότι αφορά το καουτσούκ με βάση 25 χρόνια πείρας και μια αποθήκη 5000 τ.μ, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη εξυπηρέτηση σε όλη την Ευρώπη. Η Junta Polymers σας εγγυάται την ποιότητα και την υπηρεσία που περιμένετε από μια ηγετική εταιρεία, σε ανταγωνιστικές τιμές ! Junta Polymers, ο εταίρος σας για μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση /  Καουτσούκ - προϊόντα /  Διαμορφωμένα εξαρτήματα από σιλικόνη και καουτσούκ /  Πατάκια από καουτσούκ /  Λαστιχένια προφίλ /  προφίλ σιλικόνης /  Σωλήνες από σιλικόνη /  Σπογγώδες καουτσούκ /  Προφίλ από EPDM και καουτσούκ /  Πατάκια γυμναστικής /  Επίστρωση δαπέδου από καουτσούκ για αθλητικούς χώρους /  Κατασκευαστής προϊόντων από καουτσούκ /  Πλάκες από καουτσούκ NBR /  Πλάκες από καουτσούκ EPDM /  φύλλα καουτσούκ /  Πλάκες σιλικόνης /  Αντιολισθητικά πατάκια από καουτσούκ /  Σύνδεσμοι από καουτσούκ /  Μπάλες από σπογγώδες καουτσούκ /  Πατάκια από καουτσούκ για οχήματα μεταφοράς αλόγων /  Αντιδιαβρωτικές πλάκες καουτσούκ /  Πλάκες πολυουρεθάνης /  Πλάκες από καουτσούκ για χρήση με τρόφιμα /  Πλάκες από καουτσούκ Viton /  Πατάκια από καουτσούκ σε τεμάχια /  Πατάκια ενισχυμένα με καουτσούκ /  Εύκαμπτα από PTFE /  εξωθηση καουτσουκ /  πλακετες απο καουτσουκ /  Προστατευτικά δαπέδου στάβλου / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

  • Εμπορικές ζώνες
    Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
  • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

  • Τα στοιχεία σας
  • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

  • Κάντε κλικ για προβολή