Η JUMBO είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης ανάπτυξης και ο αξιόπιστος προμηθευτής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μικρού πλάτους και υφασμάτων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει, μ.ά., ελαστικά και μη ελαστικά πλεκτά και υφαντά προϊόντα και κλωστοϋφαντουργικά εξαρτήματα, στα οποία τα υφάσματα εξυπηρετούν μια επακριβώς καθορισμένη λειτουργία και σε συνδυασμό με μεταλλικά και/ή πλαστικά στοιχεία. Δίχτυα και συστήματα διχτυών συμπληρώνουν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της JUMBO. Ίσως να διαθέτουμε ήδη το σωστό για τις ανάγκες σας προϊόν μεταξύ των χιλιάδων ειδών της γκάμας των προϊόντων μας ή αναπτύσσουμε από κοινού ως ομάδα μια νέα, ολοκληρωμένη λύση ειδικά για την εφαρμογή σας.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Τεχνικά υφάσματα /  Ελαστικά /  Δίχτυα αποσκευών /  Δίχτυα για την κατασκευή οχημάτων /  Ιμάντες για τη βιομηχανία ένδυσης /  Ιμάντες περιτύλιξης /  Ελαστικά κορδόνια /  Ελαστικές πλεξούδες /  ελαστικες πλεξουδες /  ελαστικα διχτυα συγκρατησης αποσκευων αυτοκινητου /  υφασματινα διχτυα /  Ελαστικά σχοινιά /  Ζώνες και ιμάντες για τεχνική χρήση /  ελαστικά υφάσματα /  καλώδια από καουτσούκ /  επίδεσμοι /  Ιμάντες, ύφανσης /  διχτυα συσκευασιας / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  51 – 100

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  1909
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • Γλώσσες επικοινωνίας στην επιχείρηση

  Γερμανικά, Αγγλικά

  μέγιστο 500 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή