Η ipr WERKZEUGE είναι κατασκευαστής υδραυλικών εργαλείων. Η καινοτομία είναι το πάθος μας! Οι νεωτερισμοί είναι ο δικός μας τομέας εξειδίκευσης. Αυτό μας διακρίνει. Η ipr WERKZEUGE στηρίζεται στην προσωπική εξειδίκευση και στη μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση βιομηχανικών εργαλείων και παρελκομένων του τομέα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και γενικής τεχνολογίας εργαλείων. ipr – Εμπειρία και εξειδίκευση που μπορείτε να αξιοποιήσετε! Παράγουμε με μεγάλη χαρά και επιτυχία στο Neustadt της Άνω Φραγκονίας κοντά στο Coburg για λογαριασμό σας εργαλεία «MADE IN GERMANY» και παρέχουμε υπηρεσίες, όπως συντήρηση και επισκευή όλων των υδραυλικών εργαλείων. Είμαστε ένας από τους τελευταίους υπερήφανους κατασκευαστές αυτής της γκάμας εργαλείων στη Γερμανία. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε αναθεωρήσει για μια ακόμη φορά ολόκληρη τη σύγχρονη γκάμα προϊόντων μας και την έχουμε βελτιστοποιήσει για εσάς.

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Δεν υπάρχει κατάλογος σε αυτήν την έκδοση. Παρόλα αυτά, μπορείτε να βρείτε τους καταλόγους αυτής της επιχείρησης στις ακόλουθες εκδόσεις:

Βίντεο

αντικείμενο δραστηριότητας

Λέξεις-κλειδιά σχετικές με αυτήν την επιχείρηση

Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις /  Υδραυλικές πρέσσες /  Εξοπλισμοί ασφάλειας εργασίας /  Εργαλεία σπειροτόμησης /  Κόφτες συρματόσχοινων /  Υδραυλικά εργαλεία /  Κόφτες καλωδίων /  Εργαλεία εγκατάστασης καλωδίων /  Εργαλεία για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις /  εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών /  εργασίες υπό τάση /  εγκαταστάσεις κοπής καλωδίων /  εργαλεία για την επεξεργασία καλωδίων /  πρεσες πτυχωσης /  κοπτες καλωδιων /  Πένσες ακροδεκτών /  υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες /  ηλεκτρικές συναρμολογήσεις / 

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από αυτήν την επιχείρηση

Συμπληρωματικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

 • προσωπικό
  11 – 50

Οργανισμός

 • Ετος ίδρυσης
  2008
 • Κύρια δραστηριότητα
  Κατασκευαστής/ παραγωγός

Αγορές και ζώνες ανταλλαγής

 • Εμπορικές ζώνες
  Περιφερειακή  -  Εθνική  -  Ευρωπαϊκή  -  Διεθνής

Επικοινωνία με την επιχείρηση

Αποστολή μηνύματος
 • μέγιστο 3000 χαρακτήρες

 • Τα στοιχεία σας
 • Αποδέχομαι τους  όρους και τις προϋποθέσεις καθώς και  την πολιτική της EUROPAGES περί απορρήτου

 • Κάντε κλικ για προβολή